Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)
Www.true.gr

Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)

Ο Χαράλαμπος είναι ο Κύπριος σεφ που κατάφερε να γίνει το πρόσωπο των ημερών ύστερα από τον πολύκροτο καβγά του με τον συμπαίκτη της ομάδας του Παντελή, στην ομαδική δοκιμασία του MasterChef. Οι αντιδράσεις του Χαράλαμπου έγιναν viral και ο ίδιος έγινε ένα από τα πιο διαδεδομένα memes του ελληνικού διαδικτύου.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Χαράλαμπος είχε δείξει ότι δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος για τους άλλους μάγειρες αλλά ούτε και ένας εύκολος συμπαίκτης και συγκάτοικος.

Η άποψή του για το επίπεδο κάποιων συμπαικτών του είναι συγκεκριμένη και αρκετές φορές έχει καταφερθεί εναντίον τους χαρακτηρίζοντάς τους υποδιαίστερους μαγειρικά. Με κάποιους από αυτούς μάλιστα είχε πρόβλημα ακόμα και να συνεργαστεί αφού δεν τους θεωρεί ότι βρίσκονται στο επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων του.

Παρόλα αυτά πρέπει να συμβιώσει και να τους ανταγωνιστεί. Ο Χαράλαμπος βλέπει ότι μέσα από το παιχνίδι αναδεικνύονται προσωπικότητες, όχι πάντα οι καλύτεροι σεφ, αφού ο διαγωνισμός στην πραγματικότητα είναι ένα ριάλιτι μαγειρικής.

Πώς θα μπορέσει να επιβιώσει σε έναν τέτοιο μικρόκοσμο τηλεοπτικού ριάλιτι ο παίκτης της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά; Πώς είναι ο Χαράλαμπος έναν μήνα μέσα σε ένα ριάλιτι που η εμφάνιση, ο χαρακτήρας, το «γλείψιμο» άλλων παικτών θα μπορούσαν να του στερήσουν την πρόοδο;

Πώς θα είναι τις επόμενες εβδομάδες που ακολουθούν και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικά; Θα προσαρμοστεί; Θα αλλάξει κάτι για να αντέξει και να ακολουθήσει τους ρυθμούς ενός τηλεοπτικού προγράμματος;


Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε την τρομερή του μεταμόρφωση.

Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)Η πολλή παρέα με τον Παντελή του έκανε σίγουρα κακό.

Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)Δεν μπορείς να επιβιώσεις χωρίς τατουάζ – μανίκια και έστω ένα σκουλαρίκι.

Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)Για να ευχαριστήσει τον Σωτήρη Κοντιζά που τον έχει στην ομάδα του, ο Χαράλαμπος έκανε κάποιες μικρές προσαρμογές.


Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)Πρέπει να κερδίσει και το γυναικείο κοινό αν θέλει να γίνει δημοφιλής.

Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)Η Ηλέκτρα και η Γωγώ από την περυσινή σεζόν και η Κωνσταντίνα με την Ασημίνα από την φετινή έδειξαν το παράδειγμα πώς μπορείς να επιβιώσεις χωρίς να κατέχεις τεχνικές.

Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)Στο τέλος τη νίκη μπορεί να την πάρει μόνο ένας. Ο τίτλος του MasterChef είναι ο πολύτιμος στόχος του Χαράλαμπου και τον έχει επηρεάσει πάρα πολύ το κυνήγι της κατάκτησής του.

Άλλος άνθρωπος: Η απίθανη μεταμόρφωση του Χαράλαμπου μετά από ένα μήνα στο MasterChef (Pics)Κρίμα.

Αν σου άρεσε πάτα

Πηγή: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr