Άλλος Άνθρωπος: Οι 7 Αλλαγές στην Εμφάνιση του Ριχάρδου μετά την Έξοδο απ’ τις Φυλακές!

Ριχάρδος: Λίγα πράγματα στη ζωή μπορούν να σε αλλάξουν όσο το σοφρωνιστικό σύστημα. Να σε σπάσουν, να σου στρέψουν τον τρόπου που βλέπεις τη ζωή, να σε μεταμορφώσουν τόσ εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η φυλακή σε αλλάζει και αυτό ακριβώς έκανε και στον Ριχάρδο, τον βασιλιά του χρυσού.

Ο επιχειρηματίας που πέρασε σεβαστό χρόνο της ζωής του σε ένα κελί είναι πια ελεύθερος. Έζησε τον εφιάλτη του εγκλεισμού, τον ξεπέρασε και βγήκε μεταλλαγμένος εμφανισιακά αλλά κυρίως διαφορετικός άνθρωπος.

Οι 7 σπουδαιότερες αλλαγές στη ζωή του και την εξωτερική του εμφάνιση έρχονται σε εσάς με ένα απλό σκρολάρισμα στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί. Για τον Ριχάρδο όμως ήρθαν με τον δύσκολο τρόπο. Αυτό του άδικα κατηγορούμενου φυλακισμένου που τελικά δικαιώθηκε.


Μέσα στην φυλακή ο Ριχάρδος «σημάδεψε» το σώμα του με δεκάδες τατουάζ φυλακής. Τον έκαναν πιο σκληρό εξωτερικά και όλα είχαν πίσω τους έναν συμβολισμό.Βγαίνοντας ο Ριχάρδος ξεκίνησε να φοράει κυριλέ πουκάμισα και μάλλινες καζάκες γιατί έπρεπε να σταθεί απέναντι από παιδιά και να μοιραστεί μέσα από την αυτοβιογραφία του, την εμπειρία του ως υγιής επιχειρηματίας που μπλέχτηκε χωρίς να φταίει με τον νόμο.


Διαλογισμός, γιόγκα και πολύ διάβασμα βιβλίων που σου αλλάζουν τη ζωή μπήκαν στο πρόγραμμά του κάνοντάς τον έναν πιο γαλήνιο άνθρωπο, καθαρό από τις τοξίνες της ανθρώπινης κακίας.


Ο χρυσός που τον χαρακτήρισε έπρεπε να φύγει. Όλη του η περιουσία και τα αποθέματα σε χρυσό μετατράπηκαν σε ασήμι. Μία νέα ζωή ξεκινάει με ένα άλλο πολύτιμο μέταλλο. Στενά σακάκια και ασημένια δαχτυλίδια θα είναι το νέο σήμα κατατεθέν του. Γούστο του και καπέλο του.Η εμφάνισή του άλλαξε δραματικά και με την εισαγωγή του υγιούς lifestyle, με τη γυγμαστική και την υγιεινή διατροφή να μπαίνει στην καθημερινότητά του. Το φαγητό της φυλακής είναι μια πικρή ανάμνηση πια.


Οι άνθρωποι που τον στήριξαν πριν την φυλακή είναι και αυτοί που θα στηρίξει βγαίνοντας. Ως νέος συμπαρουσιαστής σε αυτούς που άδικα κυνηγήθηκαν στη μιντιακή Χάρυβδη που όλα τα καταπίνει. Η εμφάνισή του θα προσαρμοστεί στις ανάγκες της εκπομπής, με ένα φρεσκάρισμα στο μαλλί, όπως αρμόζει σε μία εκπομπή αποκαλύψεων.


Ο Ριχάρδος αποφασίζει να γίνει αυτό που ορίζει το όνομά του. Η φυλακή ήταν μία εμπειρία που αφύπνησε τον λεοντόκαρδο που έκρυβε μέσα του. Δεν αρκεί να το λες, πρέπει να το ζεις και ο Ριχάρδος αποφάσισε να το ζήσει σε full ένταση.

ΠΗΓΗ: menshouse.gr