Μπορεί ο Άγγελος Λάτσιος να είναι μόλις 19 χρονών, ωστόσο έχει εξελιχθεί σε έναν πολυσυζητημένο celebrity, ο οποίος σιγά σιγά κάνει τα δικά του βήματα και προσπαθεί να βρει την καριέρα την οποία θα ακολουθήσει.

Ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου φαίνεται πως δεν έχει βλέψεις να ακολουθήσει μία καριέρα στην τηλεόραση όπως οι γονείς του. Άλλωστε ο ίδιος, έχει μεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία ενώ αγαπά τα ταξίδια.

Πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια και ο γιος της έκαναν μία συζήτηση προκειμένου να συμφωνήσουν τι θα κάνει στη ζωή του, η οποία βέβαια δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ). Ο Άγγελος Λάτσιος είχε προγραμματίσει να φύγει στην Αμερική ωστόσο το θέμα του κορωνοϊού τον σταμάτησε και έτσι οι σπουδές του «πάγωσαν».

Η απόφαση που πήρε ο Άγγελος Λάτσιος

Μία από τις προτάσεις που είχε κάνει τότε η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά, προκειμένου να αναλάβει κάποια θέση στο Όναρ, το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο. Ο Άγγελος Λάτσιος βέβαια δεν είχε καλοδεί αυτή την πρόταση.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως τις τελευταίες εβδομάδες η άποψη αυτή του Άγγελου Λάτσιου έχει αλλάξει σημαντικά. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στα Άχλα και απόλαυσε την Άνδρο σε ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο, ενώ ήρθε σε επαφή με τους γείτονές του. Κάπως έτσι η ιδέα να αναλάβει μία θέση στο Όναρ άρχισε να του φαίνεται πιο προσιτή.

πηγη: youweekly.gr