Αλλάξουν τα δεδομένα στο MasterChef: Ανατρέπονται όλα όσα γνωρίζαμε
Www.true.gr

Αλλάξουν τα δεδομένα στο MasterChef: Ανατρέπονται όλα όσα γνωρίζαμε

Νέες διαδικασίες θα αλλάξουν τα δεδομένα για του συμμετέχοντες…

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί όσον αφορά την εξέλιξη του MasterChef 3.


Ήδη υπάρχουν ορισμένα spoilers που θέλουν την Άλκηστη, να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τελικά, υπάρχει φαβορί ή ο κάθε διαγωνιζόμενος σας εκπλήσσει σε κάθε δοκιμασία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέχεια ανατροπές;

Σωτήρης Κοντιζάς: Υπάρχουν πρόσωπα που μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον από τις οντισιόν, κάτι που μας είχε συμβεί και πέρσι με τον Γιώργο Φασιλή. Το μάτι μας κόβει και έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει το MasterChef.
Πάνος Ιωαννίδης: Εξαρχής κάναμε μια επιλογή με κάποιους παίκτες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Με βάση, όμως, τη ροή του παιχνιδιού, βλέπουμε ότι πολλά πράγματα ανατρέπονται ή δεν είναι έτσι όπως τα είχαμε δει.
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί.
Σωτήρης Κοντιζάς: Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε.

Πηγη zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr