Άλλαξε μετά το Survivor: Το νέο επάγγελμα της Ανθής Σαλαγκούδη, δεν το περίμενε κανείς
Www.true.gr

Άλλαξε μετά το Survivor: Το νέο επάγγελμα της Ανθής Σαλαγκούδη, δεν το περίμενε κανείς

ΗΑνθή Σαλαγκούδη ολοκλήρωσε το ταξίδι της στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor μη καταφέρνοντας να φτάσει στον τελικό αλλά αντέχοντας πολύ περισσότερο απ’ όσο πολλοί προέβλεπαν όταν είδαν τις αγωνιστικές της ικανότητες από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες στον νησί της Καραϊβικής.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε κάποιες πολύ έντονες αντιδικίες και κάποιους επικούς καβγάδες τις τελευταίες ημέρες της παραμονής της στο νησί με μεγάλη μερίδα της Κόκκινης ομάδας, ειδικότερα όμως με τον Τριαντάφυλλο με τον οποίο αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Όλα όμως τελείωσαν με την αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο και η δημοφιλής Διάσημη, αφού σε αυτήν την ομάδα ξεκίνησε να υπηρετεί στην αρχή του ταξιδιού της, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, έτοιμη να θερίσει τους καρπούς της διασημότητας και της αγάπης που κέρδισε όλους αυτούς τους μήνες σε καθημερινή τηλεοπτική έκθεση σε όλη την Ελλάδα.

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεμάτη εμπειρίες επέστρεψε στη χώρα μας έτοιμη να ανοίξει τα επαγγελματικά της φτερά σε διάφορους τομείς και οι προτάσεις για επαγγελματική αποκατάστασή της πέφτουν βροχή.

Το Menshouse σε αποκλειστικότητα, ακόμα μία φορά, εξασφάλισε τα νέα πιθανά επαγγέλματα της σκληροτράχηλης Ανθής στα οποία είμαστε σίγουροι ότι πολύ εύκολα θα… ανθίσει.Μετά από τόσα σκληρά αγωνίσματα εναντίον αθλητικών αντιπάλων της η Ανθή θα επιχειρήσει να μπει σε έναν ακόμα πιο σκληρό χώρο, αυτό των μαχητικών σπορ. Τα ρινγκ θα γίνουν το νέο της σπίτι και για άλλη μία φορά θα στεφθεί νικήτρια.


Δοκιμαστής πολυθρόνων Lazy Boy. Η γνωστή πολυθρόνα που έγινε παγκόσμιο σύμβολο άνεσης από τα Φιλαράκια, ζητούσε και βρήκε στο πρόσωπο της Ανθής Σαλαγκούδη τον ιδανικό πρεσβευτή της. Το όνειρο της Ανθής για να πληρώνεται και να κάααααθεται συνεχίζεται.


Η λογοτεχνία θα είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος. Εκεί που δοκιμάστηκαν προηγούμενοι παίκτες του Survivor η Ανθή είναι σχεδόν καταδικασμένη να διαπρέψει από το λογοτεχνικό της ντεμπούτο κιόλας.


Όταν είσαι τόσο καλή στον στίβο του Survivor είναι λογικό και επόμενο το επόμενο βήμα σου να είναι ο κανονικός στίβος, αυτός των μεγάλων σταδίων, των ολυμπιακών διοργανώσεων, του παγκόσμιου ανταγωνισμού με αθλήτριες επιπέδου. Όχι με την κάθε Ελευθερία Ελευθερίου.Παρουσιάστρια στο Survivor, όχι της επόμενης χρονιάς αλλά της φετινής. Φεύγει ο Λιανός και μπαίνει η Ανθή. Δεν ξέρουμε ποιος θα το κανονίσει, ποιος θα πάρει τηλέφωνο και θα πείσει τον Ατζούν να τη βάλει παρουσιάστρια, αλλά μόλις γίνει θα ζήσουμε τηλεοπτική ιστορία που δεν έχουμε ξαναζήσει.


Μηχανικός αυτοκινήτων στο συνεργείο της Σοφίας, της μόνης φίλης της, όσο αυτή είναι ακόμα στο νησί. Θα φτιάχνει μηχανές, θα γρασάρει μπουλόνια, θα διορθώνει μοτέρ, όλα θα τα κάνει. Σιγά το δύσκολο.


Κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Σίγουρα θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός ώστε να προσαρμοστεί στην επικαιρότητα και να αφήσει πίσω της την καθημερινότητα του Survivor αλλά μετά θα καταφέρει να φέρει το δελτίο της πρώτο με διαφορά.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr