Άλλαξε και πάλι μαλλιά: Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό κούρεμα του Βασίλη Κικίλια στην καραντίνα
Www.true.gr

Άλλαξε και πάλι μαλλιά: Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό κούρεμα του Βασίλη Κικίλια στην καραντίνα

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι ένας απλός υπουργός. Αυτήν την στιγμή μαζί με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, είναι οι δύο υπουργοί που διαχειρίζονται την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Με τον δεύτερο να έχει καθημερινή εμφάνιση στα Μέσα, στις 18.00 με την ενημέρωση των πολιτικών.

Ο Βασίλης Κικίλιας κρατάει πιο χαμηλό προφίλ και αφήνει τον εκπρόσωπο του υπουργείου και πιο ειδικό κο Τσιόδρα να ενημερώνει τους πολίτες, όμως χτες έκανε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του και συζητήθηκε όσο κανείς.

Μετά από πολλές ημέρες το μαλλί του υπουργού είχε πάρει μία μορφή άφρο, αποτέλεσμα του κλεισίματος των κουρείων. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν επέλεξε να αφήσει τη σύζυγό του να τον κουρέψει όπως έκανε, μάλλον ανεπιτυχώς ο Στέλιος Πέτσας.

Όμως η καραντίνα συνεχίζεται, τα κουρεία παραμένουν κλειστά και κανείς δεν ξέρει πόσο άλλο θα αλλάξει το μαλλί του Βασίλη Κικίλια. Θα επιχειρήσει να του αλλάξει στυλ όσο μακραίνει. Θα βάλει μία πιο μοντέρνα πινελιά ώστε να μη θυμίζει Βασίλη Τερλέγκα;


Το Menshouse έχει τις απαντήσεις με τα 5 νέα πιθανά κουρέματα του Βασίλη Κικίλια με το πέρασμα των επόμενων μηνών.


Λίγο άνοιγμα στο χρώμα και επιμελώς ατημέλητα μαλλιά.


Αφήνει το άφρο σε δυο πλευρικά buns και κάνει μία περήφανη χωρίστρα στη μέση.Ισιωτική και αλογοουρά για να μην ενοχλούν τον υπουργό οι τρίχες που πετούν.


Τζαμαϊκανά ντρέντλοκς, ένας σύγχρονος ρασταφάρι στην υπηρεσία του υπουργείου.


Άφρο χωρίς περιορισμό. Ούτε χτενίσματα, ούτε βαφές, ούτε ψαλίδι. Όπως τα θέλει η φύση.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr