Άλλαξε Φύλο και Ξόδεψε 75.000 σε Πλαστικές για να Γίνει σαν το Είδωλό του. Το Αποτέλεσμα, θα σας Σοκάρει
Www.true.gr

Άλλαξε Φύλο και Ξόδεψε 75.000 σε Πλαστικές για να Γίνει σαν το Είδωλό του. Το Αποτέλεσμα, θα σας Σοκάρει

Η Kylie Jenner ενέπνευσε την τρανσέξουαλ γυναίκα Kyleigh Potts, και τώρα η Potts, έχει ξοδέψει περισσότερα από 75.000 δολάρια σε διάφορες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και αισθητικές επεμβάσεις, για να μοιάσει με το είδωλο των κοινωνικών μέσων.

Παρόλο που η Potts αποφάσισε να κρατήσει τα αρσενικά γεννητικά της όργανα, έχει κάνει χειρουργικές επεμβάσεις σε όλο το υπόλοιπο σώμα της για να μοιάζει με το αστέρι των social media.

Αφού ξόδεψε όλα αυτά τα χρήματα για να της μοιάσει, η Potts θέλει επίσης να αποκτήσει και την ακριβή φωνή της με χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια, θα αναζητήσει το σωστό γιατρό για αύξηση των γλουτών και για να αποκτήσει τις καμπύλες που έχει η Jenner.

Όπως ο 23χρονος Potts άρχισε να μεγαλώνει, ταυτίζονταν με τη Kylie Jenner. Αφού ο Jenner άρχισε να μεταμορφώνεται μπροστά σε όλους με διάφορες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, ένιωσε ότι υπάρχει μια ελπίδα. Είδε να χτίζεται η ζωή του σε μια στιγμή.Έχει κάνει περισσότερες από 40 άλλες διαδικασίες. Και επισκέπτεται τον πλαστικό χειρουργό του κάθε τρεις μήνες.

«Η Kylie Jenner ήταν πάντα ο απώτερος σκοπός μου και η έμπνευσή μου, νιώθω σαν να την μιμούμαι πάντα και να της μοιάζω, δεν γεννήθηκα όμορφη, χτίστηκα όμορφη.»

Το όνειρό της Potts, είναι να βοηθάει τους άλλους να κάνουν αυτό που αγαπάνε να κάνουν. «Έχω περάσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τελειοποιώντας τη μετάβασή μου στην πανέμορφη γυναίκα που πάντα ήξερα ότι ήμουν.»Η Potts είναι υπερήφανη για το πώς δείχνει. Ήταν πολύ δύσκολο έργο να αποκτήσει την εμφάνιση της Kylie Jenner, αλλά αισθάνεται ότι είναι σε καλό δρόμο.

«Κάθε φορά που πηγαίνω στο παντοπωλείο για ψώνια, όλα τα κεφάλια γυρίζουν αλλά δεν δίνω σημασία σε αυτό – είμαι συνηθισμένος να περπατάω και να με κοιτάζουν όλοι σε κάποιο χώρο.»

Credit: awmheadlines.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr