Άλλαξε φώτο Προφίλ και οι "Φίλοι" της αηδιασμένοι άρχισαν να την Κράζουν. Απλά δείτε ολόκληρη την Φωτογραφία.. Θα μείνετε!
Www.true.gr

Άλλαξε φώτο Προφίλ και οι «Φίλοι» της αηδιασμένοι άρχισαν να την Κράζουν. Απλά δείτε ολόκληρη την Φωτογραφία.. Θα μείνετε!

Μια έφηβη θέλει να κάνει αυτούς που κριτικάρουν τις παχουλές κοπέλες στα κοινωνικά μέσα να σταματήσουν, δημιουργώντας κολάζ από φωτογραφίες του εαυτού της σε συνδυασμό με την ανάρτηση των αρνητικών tweets που δέχεται.

Η Σάρα Πέτι δεν ήθελε να βλέπει τους ανθρώπους να κοροϊδεύουν τις γυναίκες μεγάλου μεγέθους και το σώμα τους, λέγοντάς τους τι μπορούν και δεν μπορούν να φορέσουν, έτσι αποφάσισε να κάνει μια δήλωση.

Άρχισε να ψάχνει για φράσεις όπως «μπικίνι 200 κιλών» και «κολάν 200 κιλών» στο Twitter και τράβηξε στιγμιότυπα των tweets που βρήκε.

Στη συνέχεια, έβγαλε μια φωτογραφία τον εαυτό της με μπικίνι ή κολάν, ανάλογα με το θέμα των tweets, και έκανε ένα κολάζ με τίτλο «Κορίτσια: Φορέστε οτιδήποτε θέλετε εσείς».«Ήταν κάπως τρομακτικό αυτό που έκανα, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να αποδείξω στον εαυτό μου ότι η γνώμη του άλλου για το βάρος μου δεν έχει σημασία και ότι δεν είναι ο αριθμός των κιλών που υπαγορεύει σε μια γυναίκα αν μπορεί ή δεν μπορεί να είναι ελκυστική».

Ευτυχώς, η Πέτι έλαβε πολύ υποστήριξη για αυτό που έκανε. Έλαβε δεκάδες χιλιάδες likes σε κάθε της ανάρτηση και κέρδισε αρκετούς οπαδούς που υποστηρίζουν το μήνυμά της.

«Έχω πάρει και κακά σχόλια με άσχημο σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά τα περισσότερα ήταν συντριπτικά θετικά. Πολλά κορίτσια λένε ότι τους ενέπνευσα να φορούν τα ρούχα που θέλουν να φορούν και ότι αισθάνονται πιο σίγουρες για το σώμα τους», δήλωσε η ίδια.Οι αναγνώστες μοιράστηκαν τις σκέψεις τους στη σελίδα του Mad World News στο Facebook.

«Αν μια γυναίκα είναι άνετη με τον εαυτό της, πρέπει να φορέσει αυτό που της αρέσει. Οπότε μην ακούτε τα αρνητικά σχόλια κορίτσια», σχολίασε ένας αναγνώστης.

«Στοιχηματίζω ότι μετά την ανάρτηση σου, ο λογαριασμός σου στο Twitter θα πήρε φωτιά από τους θαυμαστές», έγραψε άλλος χρήστης.

«Η ομορφιά είναι στα μάτια του θεατή και όλοι είναι όμορφοι με τον δικό τους τρόπο. Είσαι όμορφη και μην ασχολείσαι με την αρνητικότητα που μπορεί να σου δώσουν οι άλλοι», πρόσθεσε ένας άλλος αναγνώστης.

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr