Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο GNTM: Ποιο πρόσωπο δεν θα δούμε στην κριτική επιτροπή

Το ριάλιτι μοντέλων του Star σημείωσε εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης την πρώτη του χρονιά στο κανάλι της Κηφισιάς και οι ιθύνοντες άναψαν το πράσινο φως για νέα επεισόδια. Η τετράδα της κριτικής επιτροπής (Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου) παραμένει ίδια.

Ωστόσο η παραγωγή θέλει διάφορες εκπλήξεις προκειμένου να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Μία από αυτές θα ήταν και η παρουσία της Βίκυς Κουλιανού στο ριάλιτι με συμβουλευτικό ρόλο στα νεαρά επίδοξα μοντέλα.

Το όνομά της γράφτηκε αλλά η ίδια μέσα από συνέντευξή της στο TV Έθνος σημείωσε ότι δεν προλαβαίνει να πάρει μέρος κι έτσι αρνήθηκε την πρόταση.

Το «Greece’s Next top model» το παρακολουθείτε;

Ναι, φυσικά, το έχω δει πάρα πολλές φορές.

Και η γνώμη σας ποια είναι;

Μου αρέσει πάρα πολύ. Δύο άτομα που ξεχω­ρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να θέλω να θίξω τους υπόλοιπους, είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θεωρώ ότι έχει φοβερή αισθητική και είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Επίσης η Βίκυ Καγιά, την οποία γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την αγαπώ πάρα πολύ για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τη δι­ακρίνει.

Τι συμβουλές θα δίνατε στα νέα κορί­τσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

Είναι πολλά αυτά που θα τους έλεγα και πραγ­ματικά λυπάμαι πραγματικά που δεν πρόλαβα να πάω τώρα στο παιχνίδι γιατί θα ήταν σίγου­ρα πάρα πολύ ωραίο το συγκεκριμένο κομμά­τι της διδασκαλίας στην οποία θα συμμετείχα και τα παιδιά θα μάθαιναν πράγματα. Από την άλλη, βέβαια, μέσα από ένα γκεστ δεν μπορείς να δείξεις και πολλά πράγματα στα παιδιά.

πηγη: dailymedia.gr