23χρονη μένει Έγκυος, άλλα η Τεράστια Κοιλιά της Σοκάρει τους Γιατρούς. Οι Πιθανότητες αυτής της Γέννας είναι Μία στο Εκατομμύριο!
Www.true.gr

23χρονη μένει Έγκυος, άλλα η Τεράστια Κοιλιά της Σοκάρει τους Γιατρούς. Οι Πιθανότητες αυτής της Γέννας είναι Μία στο Εκατομμύριο!

Η Alexandra Kinova, 23 ετών και ο σύντροφός της Antonin Kroscen, ήταν ενθουσιασμένοι που θα ξεκινούσαν την δική τους οικογένεια.

Το ζευγάρι είχε ήδη ένα παιδί μαζί και έμαθε ότι περίμεναν δίδυμα. Και οι δύο γονείς είχαν ιστορικό διδύμων στις οικογένειές τους και ήταν χαρούμενοι που έμαθαν ότι θα ακολουθούσαν την παράδοση.

Λίγους μήνες αργότερα, οι γιατροί τους έδωσαν εκπληκτικά νέα: περίμεναν τέσσερα μωρά. Αλλά ένα μήνα μετά, ήταν συγκλονισμένοι όταν ένα υπερηχογράφημα έδειξε ότι υπήρχε και ένα πέμπτο μωρό!

«Όταν βρήκαμε τελικά και ένα πέμπτο κεφάλι, άρχισα να κλαίω», δήλωσε η Kinova, της οποίας οι πιθανότητες να γεννήσει φυσιολογικά, ήταν μια στις επτά εκατομμύρια.

Aleksandra kinova in the Czech Republic, the country's natural way, experiencing the thrill of being the first woman…

Posted by Thepregnant100 on Donnerstag, 30. Mai 2013

Η οικογένεια δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει ποιο είναι το φύλο του κάθε μωρού, καθώς δύο από αυτά ήταν κρυμμένα στο υπερηχογράφημα.Όταν ήρθε η ώρα να γεννηθούν τα μωρά, οι γιατροί είχαν προγραμματίσει για την γέννα τους διπλούς γιατρούς και μαίες, περίπου 40 άτομα.

Incredible pictures from the birth of quintuplets in Prague. See more on the link belowhttp://www.parentdish.co.uk/2013/06/03/czech-woman-gives-birth-to-first-quintuplets/

Posted by HuffPost UK Parents on Dienstag, 4. Juni 2013

«Φώναζα μέχρι το τέλος, καθώς φοβόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω», είπε η Kroscen. Ο επικεφαλής γιατρός της νεογνικής μονάδας είπε ότι δεν υπήρχαν επιπλοκές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η οικογένεια Kinova καλωσόρισε τέσσερα νέα μωρά αγόρια με ονόματα Deniel, Michael, Alex και Martin και ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Tereza.Η γέννα ήταν επίσης μια ιστορική ημέρα στην πατρίδα της Kinova, την Τσεχική Δημοκρατία, καθώς η γέννησή τους ήταν η πρώτη γέννα πεντάδυμων.

QUINTUPLETS BORN IN PRAGUE TODAY MORNING

Posted by Thomas-Georg Poehlmann on Sonntag, 2. Juni 2013

«Στην Τσεχική Δημοκρατία, τα πεντάδυμα γεννιούνται κατά μέσο όρο μία φορά κάθε 480 χρόνια», δήλωσε η γιατρός Alena Mechurova.

Η μαμά και τα μωρά τοποθετήθηκαν σε εντατική φροντίδα σε καλή κατάσταση και τα μωρά είχαν 95% πιθανότητες να μεγαλώσουν εντελώς υγιή.

Credit: liftable.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr