Αλήθειες με τη Ζήνα: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καραϊβάζ
Www.true.gr

Αλήθειες με τη Ζήνα: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καραϊβάζ

Νέο πρόσωπο στην ομάδα της Ζήνας Κουτσελίνη.

Με ακόμα έναν έμπειρο δημοσιογράφο ενισχύεται η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες – την 7η κατά σειρά.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαρέδη, ο οποίος επί 21 χρόνια κρατούσε συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον την περιφερειακή τηλεόραση.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, από τη μεριά της, επίσημα τον καλωσόρισε στην ομάδα της, με ανάρτησή της στο Ιnstagram:

«Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που ενώνουμε τις δυνάμεις σε μια χρονιά με τεράστια κοινωνικά ζητήματα! Ο Δημήτρης έγραψε… (Η φωτογραφία από τις λιγοστές περυσινές μας συναντήσεις στο στούντιο). Μετά από 21 χρόνια στην περιφερειακή τηλεόραση, περνάω το κατώφλι του Star για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Θα τα λέμε καθημερινά στις 12.00 με 14.00 στις ‘Αλήθειες με τη Ζήνα.


Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής. Αυτές που προσπαθώ να υπηρετώ όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν φεύγω από τη Θεσσαλία όμως. Παίρνω τη Θεσσαλία μαζί μου, μέχρι να γυρίσω ξανά σε αυτήν. Σας ευχαριστώ όλους για όσα όμορφα ζήσαμε μαζί. Συνεχίζουμε όπως εμείς ξέρουμε, να μιλάμε πάντα με ειλικρίνεια».

Ο Δημήτρης Μαραέδης, όμως, δεν είναι η μοναδική προσθήκη στην 7η σεζόν της εκπομπής.


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Star, οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» ενισχύονται με τον δικαστικό ρεπόρτερ με πολύχρονη πορεία, Δημήτρη Δαμιανό, την καταξιωμένη αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, τον έγκριτο και αποκαλυπτικό δημοσιογράφο και εκδότη Πέτρο Κουσουλό και τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη.

Στην ομάδα της εκπομπής, θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται οι Εύη Γιαρκιά, Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λημνιός, Μαρία Μανουσαρίδου, Άννα Ξένου, Ευγενία Πουλοπούλου, Στέργιος Σαμαρτζής, Σπύρος Σιγούρος, Γιώργος Σόμπολος, Κατερίνα Σουλιώτη, Ρία Τσοχαντάρη και Νίκος Νικόλιζας.

Πηγή: dailymedia.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr