Αλέξανδρος Παρθένης: Δε φαντάζεστε Πώς τα Έβγαζε Πέρα Όσα Χρόνια Βρισκόταν Εκτός Τηλεόρασης!
Www.true.gr

Αλέξανδρος Παρθένης: Δε φαντάζεστε Πώς τα Έβγαζε Πέρα Όσα Χρόνια Βρισκόταν Εκτός Τηλεόρασης!

Στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς τα έβγαζε πέρα όλα αυτά τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση, αλλά και πώς φαντάζεται το μέλλον του.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Τι έκανες για να ζήσεις όλα αυτά χρόνια;Υπομονή. Ασχολήθηκα με αρκετές δουλειές. Έκανα κάποιες συνεργασίες εκτός τηλεόρασης, έκανα δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά και είχα συνεργασία με ένα γυμναστήριο στην Καλλιθέα. Αλλά έκανα διάφορες περιστασιακές δουλειές για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις καθημερινές υποχρεώσεις μου.

Σήμερα πώς είναι η καθημερινότητά σου;

Πριν και μετά το Survivor, έκανα και κάνω προπόνηση γιατί συμμετέχω σε μαραθωνίους. Βρίσκομαι επίσης με ανθρώπους να μιλήσουμε για την εμπειρία μου. Προς το παρόν είμαι σε στάδιο προσαρμογής.Ποιο είναι το ιδανικό σενάριο για το μέλλον;

Να κερδίσω το Joker. Τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ θα ήταν ένα ιδανικό σενάριο. Πέρα από την πλάκα, μετά από πολύ καιρό κάποιος κόσμος είχε ξεχάσει ότι υπάρχει ο Αλέξανδρος. Ίσως, λοιπόν, μετά από αυτή την επιστροφή μου στα τηλεοπτικά δρώμενα κάποιοι να θυμηθούν ή να σκεφτούν ότι ο Αλέξανδρος είναι κάπου χρήσιμος σε κάποια μελλοντική συνεργασία. Είμαι ανοιχτός στις ευκαιρίες.

ΠΗΓΗ: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr