«Ακροδεξιούς εθνικιστές», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση σε πολίτη στη Θεσσαλονίκη, όπου μιλούσε η Αχτσιόγλου
Www.true.gr

«Ακροδεξιούς εθνικιστές», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση σε πολίτη στη Θεσσαλονίκη, όπου μιλούσε η Αχτσιόγλου

Την επίθεση με κοντάρι από αγνώστους σε πολίτη, ο οποίος επιχείρησε να εισέλθει στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει εκδήλωση της εφημερίδας «Η Εποχή», όπου προσκεκλημένη ήταν η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

https://www.youtube.com/watch?v=3g8TBxGmibM
Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως «για το περιστατικό υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και είναι εκείνοι οι οποίοι τις τελευταίες μέρες καλούσαν σε αντισυγκεντρώσεις από τα ερτζιανά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
Καταλογίζει δε μεγαλύτερη ευθύνη στη ΝΔ «η οποία αρνείται να πάρει ξεκάθαρη θέση, χαρακτηρίζοντας γενικώς και αορίστως ‘διαδηλωτές’, τους ακροδεξιούς εθνικιστές» και καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστω και την ύστατη ώρα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «να καταδικάσει την ακροδεξιά βία χωρίς περιστροφή».

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος πολίτης «ενώ προσπάθησε να περάσει ανάμεσα από τους συγκεντρωμένους ακροδεξιούς οι οποίοι διαδήλωναν εναντίον της εκδήλωσης, δέχτηκε επίθεση με κοντάρι από αγνώστους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο».

πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr