Σάλος έχει ξεσπάσει μεταξύ των χρηστών του Twitter με αφορμή το νέο παραλήρημα για την ακρίβεια και το ότι «βενζίνη βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας. Όχι οι φτωχοί»

Σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media έχουν ξεσπάσει με αφορμή το νέο παραλήρημα του Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι «βενζίνη βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας. Όχι οι φτωχοί».

Σε ένα ακόμα κρεσέντο ταξικής υπεροψίας και προσπάθειας διαστρέβλωσης της πραγματικότητας αναφορικά με την ακρίβεια στα καύσιμα που αδειάζει την τσέπη των νοικοκυριών, πλήττοντας τα εργαζόμενα στρώματα της κοινωνίας, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε μεταξύ άλλων:

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας», είπε συγκεκριμένα.

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Στο τέλος ο Πορτοσάλτε μίλησε και για λαϊκισμό αναφερόμενος στην αντίδραση του δημοσιογράφου Φοίβου Κλαυδιανού σε όσους διαφωνούν με τη συγκεκριμένη άποψη.

Ενδεικτικά είναι τα σχόλια των χρηστών του twitter στο hashtag #Πορτοσαλτε: