Ακρίτα: «Με προσβάλλει να χλευάζονται άνθρωποι επειδή είναι παχύσαρκοι, γυναίκες, γκέι, κοντοί»

Για την κόντρα της με τον Μάρκο Σεφερλή, μίλησε ξανά η Έλενα Ακρίτα, απαντώντας σε σχόλια κάτω από μία σχετική δημοσίευση με το εν λόγω ζήτημα στο Facebook.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα», αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα και της έχει ήδη κάνει μήνυση για ένα κείμενό της που αφορούσε στον ίδιο.

Απαντώντας σε χρήστη που μίλησε για «ανούσια επίθεση» της δημοσιογράφου στον Μάρκο Σεφερλή και τη ρώτησε για ποιο λόγο να τα βάζει τώρα μαζί του που τον «χτυπάνε» όλοι, η Έλενα Ακρίτα απάντησε:

«Γιατί εμένα με προσβάλει όταν χλευάζονται άνθρωποι επειδή είναι παχύσαρκοι, γυναίκες, γκέι, αλλοδαποί, κοντοί, ψηλοί, ‘ασχημοι’ (ό,τι κι αν σημάνει αυτό). Γενικώς διαφορετικοί. Εσένα όχι;

Γιατί εμένα με προσβάλει όταν εξευτελίζει ηθοποιό επειδή αυτός είναι νάνος κι έχει την ανάγκη για να βγάλει μεροκάματο στην παράσταση του τρόμου. Εσένα όχι;

Όσο για τα σίριαλ μας ο Γιώργος κι εγώ δεν διαπόμπευσαμε ποτέ άτομα επειδή είχαν πέντε κιλά παραπάνω ή κάποιο ανατομικό πρόβλημα. Γι’ αυτό. Η Παολα είναι μια χαρά γυναίκα που εργάζεται τίμια και δεν κοροϊδεύει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που δεν μπορούν να αμυνθούν. Σαφής;».

Όταν η ίδια χρήστρια της επεσήμανε πως το κοινό των σίριαλ που έχει υπογράψει είναι το ίδιο με το κοινό στο οποίο αρέσει ο Μάρκος Σεφερλής, απάντησε:

«Να παίρνουμε πιστοποιητικά πολιτικής νομιμοφροσύνης από το κοινό μας δηλαδή; Σοβαρά τώρα; Ποιος είναι υπεύθυνος για το trash ο δημιουργός ή το κοινό;

Δεύτερον, η παράσταση ΠΡΩΤΑ ακυρώθηκε και ΜΕΤΑ έγραψα, όποτε ποια ευκαιρία δεν του έδωσα; Και τι είμαι εγώ θεατρικός παραγωγός να δίνω ευκαιρίες; Όσο για την διαστρέβλωση τύπου ‘δεν δουλεύει τίμια ο Σεφερλής’ μη μου βάζεις λόγια στο στόμα σε παρακαλώ. Α, και για τον Λαζόπουλο έχω γράψει επανειλλημένα δεν έτυχε να τα διαβάσεις προφανώς.

Υ.Γ. Και ‘κάθε σάτιρα ΔΕΝ είναι στο ίδιο ύφος.’ Ευτυχώς για την σάτιρα».

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr