Ακρίτα για Πετράλωνα: «Ένα κάθαρμα βίασε τη γυναίκα που πήγε να καθαρίσει το βρωμόσπιτό του»
Www.true.gr

Ακρίτα για Πετράλωνα: «Ένα κάθαρμα βίασε τη γυναίκα που πήγε να καθαρίσει το βρωμόσπιτό του»

Σοκ έχει προκαλέσει από χθες η καταγγελία μιας 50χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σπίτι στα Πετράλωνα.

Η δημοσιογράφος, Έλενα Ακρίτα σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτησή της τοποθετήθηκε για τη σοκαριστική καταγγελία που έκανε μια 50χρονη εχθές το βράδυ ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σπίτι στα Πετράλωνα από άνδρα που την είχε προσλάβει για να του το καθαρίσει το σπίτι.
Η κα Ακρίτα γράφει αναφερόμενη στον φερόμενο δράστη ότι «ένα κάθαρμα, ένα απόβρασμα βίασε τη γυναίκα που πήγε να του καθαρίσει το βρωμόσπιτό του».

«Ήταν Βούλγαρος. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Η μόνη γενέθλια γη που έχουν τα λύματα είναι ο βόθρος τους» γράφει χαρακτηριστικά.

Η 50χρονη γυναίκα κατήγγειλε χθες το βράδυ στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σπίτι στα Πετράλωνα από άνδρα που την είχε προσλάβει ώστε να του το καθαρίσει. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας της επιτέθηκε, την κακοποίησε σεξουαλικά και μάλιστα την κράτησε όμηρο για 2-3 ώρες.


Όταν ελευθερώθηκε η γυναίκα, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σπίτι του στην οδό Συμμαχιδων 11 και περίμεναν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν.

Μετά από έρευνες, διαπιστώθηκε ότι το διαμέρισμα ήταν άδειο με αποτέλεσμα ο φερόμενος δράστης να καταζητείται.

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr