Ακουσε το Κοριτσάκι να Ουρλιάζει και έτρεξε αμέσως Κοντά του. Μόλις το Πλησίασε, ανακάλυψε ΚΑΤΙ σοκαριστικό.
Www.true.gr

Ακουσε το Κοριτσάκι να Ουρλιάζει και έτρεξε αμέσως Κοντά του. Μόλις το Πλησίασε, ανακάλυψε ΚΑΤΙ σοκαριστικό.

Ένας άντρας από την Ουάσινγκτον έκανε μία σοκαριστική ανακάλυψη ενώ έκοβε το γκαζόν, όταν άκουσε μία δυνατή κραυγή στην γειτονιά του.

Ο Matt Knight από το Spokane είπε πως ήταν στην αυλή του και κούρευε το γκαζόν όταν άκουσε μία κραυγή που του τράβηξε την προσοχή. Ακολούθησε τον ήχο σε ένα κοντινό σπίτι, όπου βρήκε ένα μικρό παιδί δεμένο στον φράχτη με σχοινί.

Τότε, έβγαλε μία φωτογραφία για να έχει αποδεικτικά στοιχεία για το περιστατικό. Το παιδί ήταν δεμένο στην μεταλλική πόρτα του σπιτιού με ένα σχοινί που την έσφιγγε στον λαιμό.

Ενώ ήταν έξω από το σπίτι, μία γυναίκα πλησίασε και είπε στον Knight πως ήταν η μητέρα του παιδιού και πως κάπως πρέπει να πιάστηκε  η κόρη της, αν και δεν είπε γιατί ήταν έξω εξ’αρχής.Σύμφωνα με αναφορές, η αστυνομία είχε κληθεί τρεις φορές στο σπίτι με καταγγελίες για παιδική αμέλεια. Σε ένα από τα περιστατικά, το κοριτσάκι βρέθηκε έξω από το σπίτι της να μπουσουλάει στους δρόμους.

«Λόγω των προηγουμένων περιστατικών, ήθελα να έχω αποδεικτικά στοιχεία για ότι συμβαίνει.»Πρόσθεσε: «Αυτό το σχοινί ήταν στο ύψος του λαιμού της. Ήταν στις μύτες και πάλευε να το βγάλει.»

Ο Knight λέει πως ελπίζει οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών να παρέμβουν για να βοηθήσουν το παιδί πριν να είναι πολύ αργά.

Credit: opposingviews.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr