Άκουγαν Κλάματα Κάτω από το Χώμα και Ξεκίνησαν να Σκάβουν. Στο Τέλος, Έτρεμαν από το Σοκ.

Αυτή είναι η στιγμή που ένα νεογέννητο μωράκι, που είχε θαφτεί ζωντανό για 8 ώρες, ξεθάφτηκε από τον τάφο της στην Βραζιλία.

Οι συγγενείς έθαψαν το κοριτσάκι νομίζοντας πως είχε πεθάνει στην γέννα. Αλλά ένα βίντεο δείχνει δύο αστυνόμους να γονατίζουν πάνω από μία τρύπα στην γη με μόνο ένα φακό για να βλέπουν καθώς έβγαζαν χώμα πάνω από το κεφάλι του μωρού.

Η αστυνομία περίμενε να βρει ένα νεκρό σώμα αλλά σοκαρίστηκαν όταν άκουσαν ένα αδύναμο κλάμα να έρχεται κάτω από τη γη. Χρησιμοποιώντας τα χέρια τους, έβγαλαν το μωράκι από την τρύπα 50 εκατοστών γύρω στις 10 πμ την Τρίτη.

Ήταν καλυμμένη με χώμα και είχε ακόμα πάνω της τον ομφάλιο λώρο ενώ πάλευε να αναπνεύσει αφού ήταν κάτω από το χώμα για πολύ ώρα.

Το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο ενώ οι τραυματιοφορείς προσπάθησαν να καθαρίσουν τους αεραγωγούς της και να της δώσουν οξυγόνο στο ασθενοφόρο.

Οι γιατροί την μετέφεραν στην εντατική και οι εξετάσεις έδειξαν ότι ήταν σε καλή κατάσταση παρά το τραυματικό ξεκίνημα στην ζωή της.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό αφού δέχτηκαν μία ανώνυμη καταγγελία πως ο θάνατος ενός νεογέννητου δεν είχε αναφερθεί στις αρμόδιες αρχές.

Πήγαν στο σπίτι της οικογένειας στο Canarana της κεντρικής Βραζιλίας για να ερευνήσουν την καταγγελία και να ψάξουν στην γύρω περιοχή. 

Το κορίτσι φαίνεται πως ήταν η κόρη μίας 15χρονης. Η νεαρή μητέρα είπε πως ήταν μόνη στο μπάνιο όταν ξεκίνησαν οι συσπάσεις.

Είπε πως η κόρη της ήρθε γρήγορα και έπεσε στο πάτωμα του μπάνιου χτυπώντας το κεφάλι. Το νεογέννητο έπαθε δύο κρανιακά κατάγματα αλλά πλέον είναι υπό την επίβλεψη παιδιάτρων στο νοσοκομείο Agua Boa Regional.

Όταν το κορίτσι δεν άρχισε να κλαίει όταν γεννήθηκε, η 57χρονη γιαγιά της, Kutz Amin, πίστεψε πως το μωρό είχε πεθάνει.

Είπε πως ακολούθησε τις παραδόσεις και τύλιξε το μωρό σε ένα ύφασμα και το έθαψε στην πίσω αυλή.

Παρόλο που δεν ανέφεραν τον θάνατο επειδή ήθελαν να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, δεν δίστασαν να υποδείξουν στους αστυνομικούς το πού έθαψαν το μωρό.

Η έφηβη μητέρα ανακρίθηκε από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών μετά τον τοκετό της.

Οι ερευνητές συνέλαβαν την γιαγιά με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη.

Πηγή