«Άκουγα τις φωνές των ανθρώπων να καίγονται»: Ανατριχιάζουν τα λόγια του ιδιοκτήτη του οικοπέδου που βρέθηκαν 26 νεκροί
Www.true.gr

«Άκουγα τις φωνές των ανθρώπων να καίγονται»: Ανατριχιάζουν τα λόγια του ιδιοκτήτη του οικοπέδου που βρέθηκαν 26 νεκροί

Πραγματικά συγκλονίζουν τα όσα περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Μάτι αλλά και του διπλανού οικοπέδου, όπου βρέθηκαν οι σοροί 26 απανθρακωμένων που ήταν αγκαλιασμένοι.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου κ. Φράγκος είπε: «Μπήκαν οι άνθρωποι στο σπίτι, δεν μπόρεσαν να δουν την πόρτα για να κατέβουν στην παραλία και αυτοί είναι που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι. Ο κόσμος που κάηκε μέσα στο σπίτι μου, κάηκε γιατί δεν υπάρχει ένα σχέδιο από που να φύγουν σε ανάλογη περίπτωση». «Το σπίτι μου έχει πρόσβαση στην παραλία με σκάλες, κάποια κοπέλα προσπάθησε να πηδήξει από τον γκρεμό και τη χάσαμε», πρόσθεσε.

Σοκαριστική όμως είναι και η μαρτυρία του κ. Ποταμιάνου, στον οποίο ανήκει το διπλανό οικόπεδο.«Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη πρόσβαση στην παραλία εκτός από σπίτι του κ. Φράγκου. Ήταν φρίκη. Άκουγα τις φωνές των ανθρώπων να καίγονται και λέω κάποιος να μου κλείσει τα αυτιά» , δήλωσε ο κ. Ποταμιάνος

«Τα περισσότερα σπίτια έχουν πρόσβαση στην παραλία αλλά είναι κλειστές οι μάντρες», τόνισε ο κ. Κίμωνας, που είπε πως δεν μπορούσε να περάσει για να σώσει τους αβοήθητους ανθρώπους.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr