Συντετριμμένη με την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη είναι η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία μίλησε για την μεγάλη ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής, «βυθίζοντας» στη θλίψη το πανελλήνιο. Η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία ενημερώθηκε για τον θάνατο της ηθοποιού μίλησε στον Γιάννη Αρμουτίδη.

«Δεν ήταν κολλητή μου, αλλά είχαμε αδελφικές σχέσεις. Ήταν από τις ελαχιστότατες συναδέλφους που με επισκεπτόταν στο νοσοκομείο, τόσα χρόνια που ήμουν άρρωστη. Αυτή και η Μπεάτα Ασημακοπούλου. Δεν ήταν καμία τους κολλητή μου. Με την Μπεάτα μάλιστα είχαμε να συναντηθούμε 40 χρόνια! Μετά από τρεις μήνες έφυγε από καρκίνο! Είμαι κουρέλι. Τόσοι θάνατοι, σε δυο ημέρες μέσα. Αισθάνομαι ότι ακολουθώ… Και όλοι σχεδόν μικρότεροι μου. Αυτό το διήμερο ήταν ενα ‘Αουσβιτς καλλιτεχνικό» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Τέτοιο μαζικό θανατικό, είναι απλά απίστευτο. Ψάχνοντας γύρω μου σκηνοθέτες, ηθοποιούς, χορογράφους, βλέπω μια απέραντη ερημιά. Ενα καθολικό, καλλιτεχνικό μακελειό. Απλά, δεν το αντέχω. Δεν αντιμετωπίζεται εύκολα αυτή η ΄΄σφαγή΄΄» συμπλήρωσε.

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα συγκινητικά λόγια για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη

«Με την Μάρθα παίξαμε, μαζί, μόνο στα μιούζικαλ. Την θυμάμαι συνεχώς μέσα σε μια δίαιτα, για να βάζει μπικινακια (όλοι της ζητούσαν να εμφανίζεται με μαγιό) και βλαστημούσε την ώρα και την στιγμή. Πρόσεχε πολύ την σιλουέτα της… Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ποδοσφαιρική περιγραφή που έκανε, για τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά (στον ρολο του ποδοσφαιριστή Μασούρου, στην ταινια «Μια κυρια στα μπουζούκια»). Ήταν ανυπέρβλητη εκεί! Μαρθουλα, γλυκό μου κορίτσι, να είναι το ταξίδι σου ήρεμο. Έχουμε πολλά να πούμε όταν συναντηθούμε…» ήταν τα πρώτα λόγια της Μαίρης Χρονοπούλου μετά την είδηση για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη.