Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης μιλάει για πρώτη φορά από τη φυλακή
Www.true.gr

Ο συζυγοκτόνος Μπάμπης μιλάει για πρώτη φορά από τη φυλακή

Σε διάψευση πολλών από όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον ίδιο προχώρησε ο γυναικοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται μετά την ομολογία του.

Μέσω του ΑΝΤ1 εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, να δοθεί η κόρη της Καρολάιν στην οικογένειά της. “Νιώθω ανακουφισμένος από την απόφαση. Ξέρω ότι η μητέρα της Καρολάιν αγαπά πολύ την εγγονή της και θα μεγαλώσει σωστά στην Αλόννησο” ανέφερε.

Παράλληλα, προχωρά σε διευκρινήσεις για τα έξοδα τόσο του οικοπέδου που θα αγόραζαν στο Πικέρμι αλλά και για τα έξοδα της κηδείας. “Ακούγονται ανακρίβειες σχετικά με ένα οικόπεδο που θα αγοράζαμε μαζί με την Καρολάιν. Η αλήθεια είναι πως και οι δυο οικογένειες έβαλαν χρήματα για την αγορά του” δήλωσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. “Δεν πλήρωσε η οικογένεια της Καρολάιν τα έξοδα της κηδείας αλλά εγώ, εγώ τα πλήρωσα όλα” συμπλήρωσε.


Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι του καταλογίζουν σχέσεις με τον επιχειρηματία της ταβέρνας «Κρητικός». “Δεν έχω καμία σχέση, δεν γνωριζόμασταν και δεν έχω πάει ποτέ στο μαγαζί του” τόνισε. Σχετικά με όσα ακούγονται για το ταξίδι στη Σούδα απάντησε: “Όπως ούτε εγώ, ούτε η Καρολάιν είχαμε ταξιδέψει στην Σούδα αυτή τη χρόνια”.

Κλείνοντας σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας για το ημερολόγιο της Καρολάιν “την θεωρώ αναξιόπιστη γιατί όσα δημοσιεύει είναι αναληθή. Δεν υπάρχει ημερολόγιο” είπε καταλήγοντας ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Πηγή: Reporter.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr