Έλενα Καζαμπλάνκα: Αυτός είναι ο λογαριασμός της στο instagram

Μπορεί τα περισσότερα κορίτσια να ξετρελαίνονται με την Βίκυ Καγιά, υπάρχουν όμως και οι αντιπαθείς οι οποίες δεν κρύβονται (καθόλου μάλιστα).

Επέστρεψε στο GNTM για να φέρει τον πανικό αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Ο λόγος για την Έλενα Καζαμπλάνκα, το μοντέλο που ενθουσίασε όλους τους κριτές, πέρα από ποια άλλη…τη Βίκυ Καγιά. Με την κριτή άλλωστε είναι παλιές γνώριμες αφού η ίδια είχε πάει σε οντισιόν και το 2009, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το twitter. Για να μην σας αφήσουμε παραπονεμένους, ψάξαμε και βρήκαμε το instagram και κάποια στοιχεία για την παίκτρια που έκανε άνω-κάτω το πλατό.

Άγριος τσακωμός Έλενας Καζαμπλάνκα με την Βίκυ Καγιά: Ποιο είναι το μοντέλο που επέστρεψε 13 χρόνια μετά

Και δεν είναι η μόνη θα πούμε εμείς που έχει καταφέρει να γίνει κόκκινο πανί για την κριτική επιτροπή, αφού οι καυγάδες την φετινή σεζόν πάνε και έρχονται. Έτσι στο επεισόδιο της Τρίτης 27/9, η δήλωση μιας διαγωνιζόμενης ότι όλοι μπορούν να γίνουν μοντέλο, προκάλεσε χαμό μεταξύ των κριτών, με την Σοφία Χατζηπαντελή να προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο τσακώνονται.

Ποιο είναι το μοντέλο Έλενα Καζαμπλάνκα

Η 37χρονη καλλονή με καταγωγή από την Ουγκάντα και την Κένυα άρπαξε φέτος την δεύτερη ευκαιρία της και πέρασε στην επόμενη φάση, αφού η κριτική επιτροπή του 2009 δεν της είχε χαριστεί. Όπως θα δείτε και από το προφίλ της στο Instagram μόνο κάτω που δεν το έβαλε, αφού είναι σε δύο πρακτορεία μοντέλων, ένα ελληνικό και ένα γερμανικό, έχοντας κάνει πολλές φωτογραφήσεις.