Άγριο Ξέσπασμα Xρήστου Φερεντίνου για τον Ξυλοδαρμό της Πρώην Συζύγου του. "Άθλιο ,Άνανδρο ,Φασιστικό..."
Www.true.gr

Άγριο Ξέσπασμα Xρήστου Φερεντίνου για τον Ξυλοδαρμό της Πρώην Συζύγου του. «Άθλιο ,Άνανδρο ,Φασιστικό…»

Μεγάλη εντύπωση κι αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου, από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, που έπαιζαν μαζί μέχρι πρόσφατα στην παράσταση Πετά Πετάει, στο θέατρο Χυτήριο. Η ηθοποιός η μας περιέγραψε στο TLIFE, με λεπτομέρειες όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα. Ωστόσο ο Μάνος Παπαγιάννης, ενώ έχουν γίνει προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του, παραμένει άφαντος.

Πριν από λίγη ώρα, πήρε θέση και ο πρώην σύζυγος της Σοφίας παυλίδου, Χρήστος Φερεντίνος, μέσα από τα social media, ανεβάζοντας μια μαύρη φωτογραφία ως ένδειξη στενοχώριας κι απογοήτευσης, γράφοντας: «Τι άθλιο, άνανδρο, φασιστικό, εμετικό, αυτό που έκανε ο νταής ηθοποιός στο θέατρο Χυτήριο. Επιτέθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο. Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη»

Τι άθλιο ,άνανδρο ,φασιστικό ,εμετικο,αυτό που έκανε ο νταής Ηθοποιος στο θέατρο χυτήριο .Επιτεθηκε βρίζοντας και χτυπώντας μια συνάδελφο του μια μητέρα 2 παιδιών επειδή ξέχασε να πει μια ατάκα και του χάλασε το αστείο .Αισχος και για όσους τον καλύπτουν απο την επιχείρηση του θεάτρου .και το χειρότερο ούτε ….μια συγνώμηΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Ferentinos (@ferentinos_christos) στις

Πηγή: Tlife

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr