Άγριο Ξέσπασμα Λιάγκα στον Μένιο Φουρθιώτη: «Για ποιο λόγο ασχολείστε συνέχεια με μένα; Λέτε Λιάγκας και γελάτε Όλοι Μαζί»
Www.true.gr

Άγριο Ξέσπασμα Λιάγκα στον Μένιο Φουρθιώτη: «Για ποιο λόγο ασχολείστε συνέχεια με μένα; Λέτε Λιάγκας και γελάτε Όλοι Μαζί»

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για όλα στον Μένιο Φουρθιώτη αφού έλυσαν τις διαφορές τους on camera.

Αρχικά μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και όσα ακούγονται αλλά και για το κόψιμο της εκπομπής του.«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας εξαιρετικός παρουσιαστής, έχει μια λαϊκότητα -είναι τιμητικό αυτό που λέω- και μια αμεσότητα που είναι πολύ σημαντική. Σε μερικά πράγματα είναι καλύτερος παρουσιαστής από εμένα ο Γρηγόρης. Θεωρώ ότι έκανε πολύ καλά το Nomads. Εγώ κάνω πλάκα, αν παρεξηγήθηκε ο Γρηγόρης δεν θα κόψω εγώ το χιούμορ μου.

Όλοι λέτε ότι φεύγω, ενώ εγώ μιλάω για δύο πρότζεκτ με τον ΑΝΤ1. Συζητάμε για ένα infotainment πρόγραμμα που δεν ξέρω αν θα γίνει και να είμαι κριτής στο Dancing With The Stars. Ποτέ δεν έθεσα πρόταση να πάρω την ώρα της Μαρίας Μπεκατώρου, ούτε του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ΑΝΤ1 μας θέλει και τους δύο στο πρόγραμμά του.

Στεναχωρήθηκα που κόπηκε η εκπομπή γιατί μου πήγαινε, την είχα στήσει με αγάπη, με καλές συνεντεύξεις… Πριν τον Δεκέμβρη με κάλεσε ο Γιάννης Λάτσιος και μου είπε ότι υπάρχει αυτή η λογική. Ήξερα κι εγώ και οι συνεργάτες μου ότι μετά τις γιορτές δεν θα ξαναβγαίναμε».
https://youtu.be/TY3kUEZCQfA
https://youtu.be/cFkaEBFcNtc

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr