Άγριο ξέσπασμα Μποτρίνι στο Instagram! Η απάντηση του Διονύση Αλέρτα
Www.true.gr

Άγριο ξέσπασμα Μποτρίνι στο Instagram! Η απάντηση του Διονύση Αλέρτα

Τι έγραψε ο διακεκριμένος σεφ…

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έκτορας Μποτρίνι ξέσπασε κατά όλων αυτών που βρίζουν, κρυμμένοι πίσω από ψευδώνυμα.

«Τα σχόλια και η κάθε είδους αντίδραση – συμμετοχή στις συζητήσεις του διαδικτύου είναι μια μορφή ελευθερίας λόγου που δικαιούμαστε όλοι. Μόνο που δεν μπορεί να λειτουργήσει ασύδοτα ή με τη λογική του κουκουλοφόρου καταδότη, που κρυμμένος πίσω από την «κουκούλα» ψευδώνυμων του τύπου (…), σχολιάζει ανώνυμα πετώντας τη λάσπη του σε σχόλια που ανεβάζουμε όλοι εμείς, οι υπόλοιποι επωνύμως και με το θάρρος της γνώμης μας. Σχολιάστε, διατυπώστε τη διαφωνία σας, βρίστε ελεύθερα, αλλά όχι σαν κότες… ανώνυμα!», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι.

«Ξέρεις υπάρχει το μαγικό κουμπάκι του Unfollow που όποιος δεν γουστάρει αυτά που γράφουμε να το πατάει αλλά γουστάρει πίσω από ένα μάτσο πλήκτρα να νιώθει ότι υπάρχει κ αυτός σχολιάζοντας τα πάντα κακόβουλα κ κακοπροαίρετα κ φυσικά ΑΝΏΝΥΜΑ», σχολίασε ο Διονύσης Αλέρτας.


Η ανάρτηση που έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τα σχόλια και η κάθε είδους αντίδραση – συμμετοχή στις συζητήσεις του διαδικτύου είναι μια μορφή ελευθερίας λόγου που δικαιούμαστε όλοι. Μόνο που δεν μπορεί να λειτουργήσει ασύδοτα ή με τη λογική του κουκουλοφόρου καταδότη, που κρυμμένος πίσω από την «κουκούλα» ψευδώνυμων του τύπου marios87 ή lullukini13, σχολιάζει ανώνυμα πετώντας τη λάσπη του σε σχόλια που ανεβάζουμε όλοι εμείς, οι υπόλοιποι επωνύμως και με το θάρρος της γνώμης μας. Σχολιάστε, διατυπώστε τη διαφωνία σας, βρίστε ελεύθερα, αλλά όχι σαν κότες…ανώνυμα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

πηγη: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr