Άγριο Κράξιμο σε Καρποντίνη: "Ακόμα να Μάθεις να Μιλάς..; Έχεις και 2 Παιδιά" Η Απίστευτη Επίθεση και η Απάντηση της Παρουσιάστριας!
Www.true.gr

Άγριο Κράξιμο σε Καρποντίνη: «Ακόμα να Μάθεις να Μιλάς..; Έχεις και 2 Παιδιά» Η Απίστευτη Επίθεση και η Απάντηση της Παρουσιάστριας!

«Ακόμα να μάθεις να μιλάς φυσιολογικά. Έχεις δύο μικρά παιδιά και νιαουρίζουν λιγότερο από εσένα». Αυτά ήταν τα λόγια που πυροδότησαν μια έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελένη Καρποντίνη και διαδικτυακή της φίλη.
Όλα ξεκίνησαν από ένα story της παρουσιάστριας, το οποίο, όπως φάνηκε, δεν άρεσε στη follower της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας καθόλου ευχάριστος διάλογος μεταξύ τους.

Η Ελένη Καρποντίνη, μάλιστα, δημοσιοποίησε τα εν λόγω μηνύματα σε κανονική της ανάρτηση στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Είναι αυτό που λεμε να παρακαλάς να σε κάνουν unfollow κ να μην μπορείς… ! Μια συμβουλή παιδιά , να ακολουθείτε στα social media αυτούς που γουστάρετε κ μόνο για να σας φτιάχνουν τη μέρα γιατί ξαφνικά κανεις δεν θα αλλάξει τη φωνή του ή τα χούγια του».

Δείτε τα μηνύματα που αντάλλαξε η παρουσιάστρια με τη follower της.ΠΗΓΗ: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr