Άγριο Κράξιμο από Βερύκιο και Παπανώτα στην Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Από κάποια ηλικία και Μετά καλύτερα να Μην…»
Www.true.gr

Άγριο Κράξιμο από Βερύκιο και Παπανώτα στην Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Από κάποια ηλικία και Μετά καλύτερα να Μην…»

Δήμος Βερύκιος: «Εγώ δεν στέλνω πακέτο, εγώ σε στέλνω πακέτο»!
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει ρόδα με το ένα χέρι και την αφιερώνει στον Δήμο Βερύκιο. Τα σχόλια που γίνονται στο Happy Day, όμως, θα μπορούσαν να κάνουν την παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο να… χάσει την ισορροπία της.

«Όσο πιο δύσκολο το πρωτότυπο τόσο πιο απίθανο να αντιγραφεί. Γι αυτό σήμερα, με ένα χέρι για σένα Δήμο Βερύκιο», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στη λεζάντα ενός βίντεο στο Instagram που η παρουσιάστρια κάνει ρόδα με το ένα χέρι.

Όσο πιο δύσκολο το πρωτότυπο τόσο πιο απίθανο να αντιγραφεί. Γι αυτό σήμερα, με ένα χέρι για σένα @dimosverykios ?❤?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) στιςΗ απάντηση που έδωσε ο δημοσιογράφος; «Εγώ δεν στέλνω πακέτο, εγώ σε στέλνω πακέτο»!Τα σχόλια όμως δεν τελείωσαν εκεί. Ο Δημήτρης Παπανώτας «μαχαίρωσε» την παρουσιάστρια του Alpha λέγοντας: «Από κάποια ηλικία και μετά άμα το σπάσεις, δύσκολα ξανακολλάει. Να τα αφήσουμε τα επικίνδυνα για τους νεότερους. Εν τω μεταξύ, οι γυναίκες παθαίνουν και την οστεοπόρωση…».

Μέσα στον χαλασμό, λοιπόν, που επικράτησε στην εκπομπή, ο Δήμος Βερύκιος πρόσθεσε με νόημα: «Να ‘ναι καλά το κορίτσι μας, αλλά να προσέχει…».
https://youtu.be/HRmpT4r9yxY

Πηγή zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr