Άγριες Μέλισσες: Το είπε και το έκανε η τηλεοπτική Βιολέτα, Η αλλαγή για το ρόλο και η πρώτη φωτό.

Άγριες Μέλισσες: Το είπε και το έκανε η τηλεοπτική Βιολέτα!

Η Θεοφανία Παπαθωμά επέστρεψε στο Διαφάνι άλλος άνθρωπος! Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι, την πρώτη εβδομάδα προβολής των νέων επεισοδίων και δεν θα είναι μόνο… σκληρή, αλλά και… ξανθιά! Έτσι κι έγινε λοιπόν.

Τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει και η Θεοφανία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μέσα από το καφενείο και είναι άλλος άνθρωπος.

Έβαψε τα μαλλιά της κατάξανθα και πόζαρε καθισμένη στο τραπέζι, σημειώνοντας στη λεζάντα: «Η Βιολετα επέστρεψε στο καφενείο!
Πρώτο γυρισμα Γ’ κυκλος.
Κι εις αλλα με υγεια!😍», έγραψε και είναι μια κούκλα

Δες την μεγάλη της αλλαγή στη gallery

Άγριες Μέλισσες: Το είπε και το έκανε η τηλεοπτική Βιολέτα!

Η Θεοφανία Παπαθωμά επέστρεψε στο Διαφάνι άλλος άνθρωπος

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι, την πρώτη εβδομάδα προβολής των νέων επεισοδίων και δεν θα είναι μόνο… σκληρή, αλλά και… ξανθιά

Τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει και η Θεοφανία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μέσα από το καφενείο και είναι άλλος άνθρωπος

Ιδού η πρώτη φωτό

«Το έκανα για τον ρόλο. Είπα να την κάνω την Βιολέτα ξανθιά», είχε πει.

Όσο για το μέλλον της στη σειρά;

«Από ό,τι ξέρω θα επιστρέψω στο Διαφάνι. Την πρώτη εβδομάδα. Η Βιολέτα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για νέες περιπέτειες. Δεν θα ήθελα να σας πω ότι την θέλω χαρούμενη κι ευτυχισμένη, γιατί αυτό μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον υποκριτικά… Στην περίπτωση του Δούκα, η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει ποτέ. Οι σεναριογράφοι μας είναι ικανοί και ευφάνταστοι. Ο κάθε ήρωας, άλλωστε, οδηγεί την ιστορία του από μόνος του. Οπότε, ό,τι ξέρετε εσείς για τη Βιολέτα, ξέρω κι εγώ. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι, μετά από πολύ μεγάλες δυσκολίες, βγαίνουν αναγεννημένοι και πολλές φορές εντελώς διαφορετικοί. Διότι οι δυσκολίες στη ζωή είναι για να εξελισσόμαστε και έτσι πρέπει να τις βλέπουμε», είχε αποκαλύψει.

Πηγή : gossip-tv.gr