Άγριες μέλισσες : To συγκλovιστικό φινάλε, ποιοι θα μας "αποχαιρετήσουν...."
Www.true.gr

Άγριες μέλισσες : To συγκλovιστικό φινάλε, ποιοι θα μας «αποχαιρετήσουν….»

Άγριες μέλισσες: Αρχές Ιουνίου θα χτυπήσει για τελευταία φορά φέτος η κλακέτα του σκηνοθέτη για τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, στο φινάλε θα μας αποχαιρετήσουν τα δύο αδέλφια Σεβαστοί, ο Μιλτιάδης και η Ανέτ!

Σύμφωνα με την τηλεοπτική σύζυγο του Μιλτιάδη, τη Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά), εκείνος θα κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική και η Ανέτ Ρουσώ θα πεθάνει από ανακοπή καρδιάς. Με αυτόν τον τρόπο οι δύο αξιόλογοι πρωταγωνιστές, Γιώργος Γάλλος και Κάτια Δανδουλάκη, δεν θα συνεχίσουν την τρίτη τηλεοπτική σεζόν στη σειρά εποχής της Μελίνας Τσαμπάνη και του Λευτέρη Χαρίτου.


«Έχουμε γυρίσει μια σκηνή που ο Λάμπρος σκέφτεται να ξαναβάλει σε ψυχιατρική κλινική τον πατέρα του, αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετη» αποκάλυψε η Παπαθωμά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open και πρόσθεσε: «Ναι, οι “Άγριες μέλισσες” θα πάνε για τρίτη χρονιά. Να δούμε ποιοι θα είμαστε, δεν ξέρουμε ακόμα. Έχω ακούσει κι εγώ ότι μπορεί να μην είναι ο Μιλτιάδης και η Ανέτ και πολύ λυπάμαι. Τον αγαπώ τον… Μιλτιάδη και τον Γιώργο Γάλλο που τον υποδύεται, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός!

Το φινάλε της δεύτερης τηλεοπτικής σεζόν της σειράς επιφυλάσσει και άλλα συγκλονιστικά γεγονότα! Τόσο οι Σεβαστοί όσο και οι αδελφές Σταμίρη θα μάθουν για όλες τις φρικτές δολοφονίες του παρελθόντος και η αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου θα φτάσει στα αυτιά του Δούκα και της Μυρσίνης.

Η οικογένεια θα αποφασίσει να μην αφήσει ατιμώρητη αυτή την πράξη και θα θελήσει να πάρει ζωές, με τις Σταμίραινες να κινδυνεύουν. Ο Βόσκαρης, όμως, θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό του Δούκα Σεβαστού, καθώς δεν ξεχνά ότι έβαλε και αυτός το χεράκι του για να μπει στη φυλακή. Θα ξεφουρνίσει στην Ελένη το μεγάλο μυστικό που του είχε εξομολογηθεί ο Σέργιος, ότι εκείνος με εντολή του Δούκα δηλητηρίασε τον πατέρα της, τον Γιώργη, για να του πάρει τα χωράφια. Σεβαστοί και αδελφές Σταμίρη αρχίζουν βεντέτα. Ο πόλεμος όμως δεν θα οδηγήσει κανέναν σε φυλάκιση, αφού κανείς δεν θα μπορέσει να κατηγορήσει κανέναν.

Οι δύο οικογένειες θα παραμείνουν αντίπαλες μέχρι που ο τρίτος κύκλος της σειράς από τον Σεπτέμβριο θα φέρει τις δύο οικογένειες και πάλι στα χαρακώματα ή στη συμφιλίωση, καθώς θα γίνει ένα χρονικό άλμα σεναριακά, σύμφωνα με την Espresso.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr