Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό βίντεο που έκανε την «Λενιώ» να δακρύσει

Η Μαρία Κίτσου που υποδύεται την Λενιώ στις Άγριες Μέλισσες είδε ένα βίντεο και δάκρυσε.

Η νέα δραματική σειρά του Ant1, Άγριες Μέλισσες, έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές που της εξασφαλίζουν πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου στη σειρά είναι εκπληκτική.

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις είναι η η «Λενιώ», η οποία καθημερινά δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης!

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, που ετοίμασαν οι fans της και δείχνουν στιγμές του ζευγαριού Λενιώς – Λάμπρου και σχολίασε: «Είναι πολύ γλυκό αυτό το βιντεάκι που φτιάξατε… και πολύ συγκινητικό… και το τραγούδι αυτό το αγαπώ ιδιαιτέρως… σας ευχαριστώ πολύ, πολύ!».

Η Μαρία Κίτσου υποδύεται την Λενιώ με μεγάλη επιτυχία.

Η ερμηνεία της είναι συγκλονιστική.

Σήμερα έλαβε ένα βίντεο που έφτιαξαν οι θαυμαστές της και συγκινήθηκε! Τι έδειχνε το βίντεο;

Σκηνές από τις «Άγριες Μέλισσες» με τον Λάμπρο και τη Λενιώ έδειχνε το βίντεο και η τηλεοπτική Λενιώ συγκινήθηκε τόσο με τα στιγμιότυπα όσο και με το τραγούδι που οι θαυμαστές της είχαν «ντύσει» το βίντεο!

«Είναι πολύ γλυκό αυτό το βιντεάκι που φτιάξατε… και πολύ συγκινητικό… και το τραγούδι αυτό το αγαπώ ιδιαιτέρως… σας ευχαριστώ πολύ, πολύ!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή : gossip-tv.gr