Άγριες Μέλισσες spoiler: Το τραγικό γεγονός που οδηγεί και πάλι τον Νικηφόρο πίσω στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Απρόσμενες εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς.

Μπορεί έως τώρα να γνωρίζαμε πως η Ασημίνα θα ακολουθούσε τον Νικηφόρο στη Λάρισα προκειμένου να έχουν από κοινού την επιμέλεια του μικρού Σέργιου, αυτό όμως ανατρέπεται!

Σύμφωνα με το νέο spoiler της εκπομπής Το Πρωινό, η Ασημίνα αρνείται να ακολουθήσει τον Νικηφόρο στη Λάρισα, απορρίπτοντας την πρόταση του.

Οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια μετά από αυτό με τον μικρό Σέργιο να ζει δυστυχισμένος αφού συνεχώς αποζητά τη μητέρα του. Δρόσω και Ασημίνα βιώνουν άσχημα αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.

Ένα απρόσμενο και θλιβερό περιστατικό όμως αναγκάζει τον Νικηφόρο να επιστρέψει και πάλι πίσω στο Διαφάνι. Θα δούμε ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο spoiler, στη συνέχεια της σειράς αν αυτή η απόφαση θα είναι μόνιμη ή προσωρινή.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Θα φέρει η πρότασή του τη συμφιλίωση ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια;

Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Η Ασημίνα θα συμμαχήσει, πάλι, με τη Μυρσίνη; Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους. Η Ουρανία, ενθουσιασμένη, κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας, τον Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Μελέτη και τον Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη;

Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στον Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.