Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Στο ψυχιατρείο ο Μάνος Βόσκαρης, εφιαλτικές στιγμές

Στις «Άγριες Μέλισσες», o Μάνος Βόσκαρης τις επόμενες ημέρες, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, πρόκειται να καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για όσα έχει κάνει.

Η δίκη του θα ολοκληρωθεί με τη σύζυγό του Σοφούλα να τον «καίει» κάνοντας λόγο για έναν σκληρό και βίαιο άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που είχε γνωρίσει πριν από τον γάμο τους.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό, ο Μάνος Βόσκαρης καταδικάζεται σε πολυετή κάθειρξη και οδηγείται στις φυλακές.

Εκεί θα υποστεί άγρια κακοποίηση από τους συγκρατούμενούς του και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση οδηγείται στο ψυχιατρείο.

Θα περάσει εφιαλτικές στιγμές και πλέον θα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το τέλος της ιστορίας.»

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που πήρε διαζύγιο από την Ασημίνα
Κρίσιμες είναι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, με τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να οδηγούνται στο διαζύγιο.

Οι κινήσεις του πρώτου προκαλούν ψυχολογική κατάρρευση τόσο σε εκείνη όσο και στον Σέργιο. Η Μυρσίνη αποφασίζει να βοηθήσει την Ασημίνα να βλέπει το παιδί, αν και ο Νικηφόρος αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που χωρίζει…

Όσον και αν προσπάθησαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να σώσουν τον γάμο τους, τελικά δεν τα κατάφεραν. Μάλιστα, στα επόμενα επεισόδια το ζευγάρι αρχίζει έναν σκληρό πόλεμο για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου με τον Νικηφόρο να δείχνει ακόμη μια φορά το σκληρό πρόσωπό του, με κινήσεις που οδηγούν την Ασημίνα στην κατάρρευση.

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να κερδίσει αυτή τη μάχη και σχεδιάζει τις κινήσεις του προκειμένου να πάρει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια του Σέργιου. Ο ίδιος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα, εναντίον της Ασημίνας απαγορεύοντας της με αυτόν τον τρόπο να έρθει σε επαφή με τον γιο του. Κανείς δεν μπορεί να συνετίσει τον Νικηφόρο και η Μυρσίνη αποφασίζει να αναλάβει δράση για το καλό του μικρού. Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την κίνηση της μητέρας του και γίνεται έξαλλος για την πρωτοβουλία που πήρε.

Οι τρεις αδερφές ενημερώνονται την επόμενη ημέρα πως το δικαστήριο δίνει προς το παρόν την επιμέλεια στον Νικηφόρο και το παιδί πρέπει να μείνει στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ασημίνα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ με τον Νικηφόρο έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Τις επόμενες μέρες, οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Δρόσω και η Ασημίνα θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου.

Η Δρόσως ως βιολογική μητέρα του παιδιού και η Ασημίνα ως η γυναίκα που τον μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Νικηφόρος, όμως, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα και είναι τόσο εχθρικός απέναντί της. Όμως το εκμυστηρεύεται σε ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…