Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο άντρας που κάνει τη ζωή της Ελένης κόλαση στη φυλακή

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις δεν έχουν τέλος στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλής σειράς “Άγριες Μέλισσες”! Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό 7 Μέρες TV, η ζωή της Ελένης μετατρέπεται σε κόλαση μέσα στη φυλακή.

Η Ελένη περιμένει τη μεταφορά της στη φυλακή, εκεί που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Το περιβάλλον είναι εχθρικό. Εκεί την περιμένει ένας μυστηριώδης άντρας που θα ανοίξει την πόρτα για να ζήσει τη νέα της κόλαση… Η Ελένη γνωρίζει τον Μάνο Βόσκαρη – διευθυντή των φυλακών – και καταλαβαίνει πως η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Ο Κυπραίος φαίνεται να κλείνει τους λογαριασμούς του με όλους, καθώς πλησιάζει η ώρα που ο Νέστορας θα τον αντιμετωπίσει.

Ο Βόσκαρης και οι παρατρεχάμενοι μετατρέπουν σε εφιάλτη τη ζωή της Ελένης, η οποία είναι αναγκασμένη να περάσει τις μέρες της κλεισμένη στην απομόνωση. Στην αντίπερα όχθη, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα εδραιώνουν σιγά σιγά τη θέση τους ως το “πρώτο ζεύγος” στην οικία των Σεβαστών.

Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Οι τρεις αδερφές, σε ένα σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα. Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης, ενώ η Ελένη του ζητά να τον ξεχάσει. Η Μυρσίνη όμως είναι αποφασισμένη να προχωρήσει το σχέδιό της, μέχρι τέλους. Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τύψεις… Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη. Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με τον Μιλτιάδη να γκρεμίζονται, ενώ όλο το χωριό βυθίζεται σε θλίψη, με τον Παναγιώτη να μην αντέχει τις τύψεις…