«Άγριες Μέλισσες» Spoiler Alert: Αυτό είναι το τέλος του Κυπραίου!

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιάννης Στάνκογλου έριξε «βόμβα» όταν αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ποιο όμως θα είναι το τέλος του Θωμά Κυπραίου από τη σειρά;

Σύμφωνα με όσα γράφει στο περιοδικό TV O’ CLOCK η Σοφία Τσίρκα, στα καινούρια επεισόδια που θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες» όταν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα, ο Θωμάς Κυπραίος θα καταφέρει να κερδίσει πάλι την Ελένη, ωστόσο ευτυχία τους δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Νέστορας ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Κυπραίο

Ο Νέστορας θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Ο ίδιος λαμβάνει έναν φάκελο τον περιεχόμενο του οποίου πρόκειται να του αλλάξει τη ζωή. Μέσα βρίσκει ένα σκίτσο. Παρατηρώντας το είναι πολύ προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής και αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά. Δεν λέει σε κανέναν τίποτα για τις έρευνές του, αλλά λίγες μέρες αργότερα οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο Νέστορας θα μάθει πως ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και έβαλε στο σπίτι του ήταν προδότης των Ελλήνων στον πόλεμο. Ακόμη ο Θωμάς πλέον βρίσκεται συχνά σε θέση να απολογείται για τις κινήσεις του, καθώς ο Προύσαλης έχει αντιληφθεί πως είναι πολύ σκοτεινός άνθρωπος με πολλά μυστικά.

Το τέλος του Κυπραίου

Ο Νέστορας είναι σοκαρισμένος, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντι στον Κυπραίο. Είναι εξοργισμένος μαζί του και θέλει να τον κάνει να πληρώσει. Να τιμωρηθεί για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει.

Θα καταφέρει, όμως, ο Θωμάς να ξεγλιστρήσει και από αυτό ή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τις αμαρτίες του; Μήπως στο τέλος, ο Κυπραίος θα πληρώσει με την ίδια του τη ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία του;