Άγριες Μέλισσες: Η «Ρίζω» έδωσε το απόλυτο spοiΙer στον αέρα.

Η Ελένη Καρακάση, η οποία υποδύεται τη Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Έλα Χαμογέλα!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά που θα συνεχιστεί 3η σεζόν στον ΑΝΤ1!

Η Ελένη Καρακάση ανέφερε αρχικά για τις Άγριες Μέλισσες: «Όταν διαβάζω τα σενάρια λέω «δεν φαντάζεστε τι θα γίνει παρακάτω»! Δεν περίμενα ότι η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρεύονταν μέσα στη χρονιά, ήρθε πολύ ξαφνικό αυτό το πράγμα. Και θα δείτε και άλλα πράγματα, δεν μπορώ να σας πω αλλά γίνεται χαμός»!

Όσο για το τι θα δούμε τη νέα σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, είπε η Ελένη Καρακάση: «Είναι πάρα πολύ δύσκολα να δούμε του χρόνου την ιστορία στην πολύ αρχή της, θα πρέπει να βρεις τους ηθοποιούς στην πολύ νεαρή τους ηλικία. Έγινε ένα επεισόδιο που ήταν ένα μεγάλο φλας μπακ στο 1920. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πας όλη σου τη σειρά στο 1920.».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα δούμε τη φυσική συνέχεια. Χρονικά είμαστε στο 1966 και το 1967 ήρθε η Χούντα, οπότε μπαίνουμε σε ένα πολύ δυνατό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Φαντάζομαι ότι, όπως έγινε και πέρυσι που κάποιοι ρόλοι που ήταν πολύ στα κόκκινα πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω αν θα γίνει και φέτος αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουμε ανανέωση».