Αγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτό από το γάμο Νικηφόρου-Ασημίνας -Νυφικό εποχής [εικόνες]
Www.true.gr

Αγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτό από το γάμο Νικηφόρου-Ασημίνας -Νυφικό εποχής [εικόνες]

Οι εξελίξεις στο Διαφάνι των Αγριων Μελισσών τρέχουν και εμείς θα τις παρακολουθήσουμε από αύριο Δευτέρα. Εξέχων γεγονός της εβδομάδας, ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο.

Τα εμπόδια ξεπεράστηκαν, τα μυστικά κρύφτηκαν, τα πάθη κουκουλώθηκαν και αυτή την εβδομάδα θα δούμε την Ασημίνα να παντρεύεται με παπά και με κουμπάρο τον Νικηφόρο. Οι συντελεστές των Αγριων Μελισσών έχουν καταφέρει να αποδώσουν πλήρως το κλίμα της εποχής και στο γάμο αυτό και το αποτέλεσμα αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία στις οθόνες μας την ερχόμενη εβδομάδα.

Ηδη έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες από το νέο γάμο των Αγριων Μελισσών στο Διαφάνι, με τις ετοιμασίες του γαμπρού Νικηφόρου μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντή και τον Μελέτη, την οικογένεια Σεβαστού, Μυρσίνη, Αννέτ, Πηνελόπη, Αγορίτσα να συνοδεύουν τον γαμπρό και φυσικά τη νύφη Ασημίνα. Την Ασημίνα που παντρεύεται με ρετρό μίντι δαντελωτό νυφικό, λευκά γοβάκια και φυσικά πέπλο αποτυπώνοντας πλήρως το κλίμα της εποχής στην τηλεοπτικό φακό. Πουθενά δεν βλέπουμε βέβαια τις αδελφές της νύφης, Ελένη και Δρόσω. Η Δρόσω η οποία θα πρωταγωνιστήσει τις επόμενες ημέρες, αφού όπως προκύπτει από την περίληψη των επεισοδίων των Αγριων Μελισσών της ερχόμενης εβδομάδας, παλεύει με τα συναισθήματά της για τον Νικηφόρο.

Φωτογραφίες: Ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο στις Αγριες Μέλισσες

Στην κλασική προετοιμασία του γαμπρού Νικηφόρου συμμετείχε ο αδελφός τους στις Αγριες Μέλισσες Κωνσταντής αλλά και ο Μελέτης. Δύο χαρακτήρες που προσιδιάζουν και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον γαμπρό.
Στο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης αλλά και της μικρής Πηνελόπης για αυτό το γάμο, η χαρά είναι μεγάλη.

Και φυσικά δόθηκε στη δημοσιότητα και μια φωτό του Νικηφόρου γαμπρού.
Και μια της Ασημίνας νύφης.

πηγη: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr