«Άγριες Μέλισσες»: Η πρεμιέρα διέλυσε τον ανταγωνισμό

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής η νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Πρόκειται για έργο που μας μεταφέρει στον θεσσαλικό κάμπο τη δεκαετία του 1950. Οι τρεις αδελφές Σταμίρη μένουν ορφανές μετά τον θάνατο του πατέρα τους και ο μεγαλογαιοκτήμονας Δούκας Σεβαστός έχει βάλει στο μάτι τα κτήματά τους.

Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε στις 20:45 και μετά από λίγα μόλις λεπτά έγινε Νο.1 trend στο twitter. Οι εντυπωσιακές εικόνες μίας άλλης εποχής αλλά και το καστ των ηθοποιών ήταν αρκετά για να ενθουσιάσουν το κοινό όπως μαρτυρούν και οι αντιδράσεις του στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σειρά βρέθηκε στην πρώτη θέση παρά το γεγονός ότι είχε απέναντί του το «Voice» στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen οι «Άγριες Μέλισσες» σημείωσαν 27,8% στο γενικό σύνολο αφήνοντας το talent show του ΣΚΑΪ στο 25%. Στο δυναμικό κοινό η νέα σειρά του ΑΝΤ1 έφτασε το 27,9% ενώ την ίδια ώρα το «Voice» έφτασε το 24,7%.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 διέλυσε τα πάντα την ώρα ταυτόχρονης προβολής των δύο προγραμμάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που έπαιζαν απέναντι οι «Άγριες Μέλισσες» έφτασαν το 31% και το talent show το 16%. Ο ανταγωνισμός αναμένεται να γίνει ακόμη πιο έντονος απόψε το βράδυ με το GNTM, το Λόγω Τιμής και τις Άγριες Μέλισσες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Πηγή: dailymedia.gr