«Αγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος και η Δρόσω μένουν μόνοι -Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Www.true.gr

«Αγριες Μέλισσες»: Ο Νικηφόρος και η Δρόσω μένουν μόνοι -Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Το Διαφάνι εξακολουθεί να συγκλονίζεται από το σκάνδαλο της γυμνής Βιολέτας και την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του Μιλτιάδη στο επεισόδιο της Τρίτης στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας, μετά και την προτροπή της Ανέτ, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο. Τα δύο αδέρφια όμως από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχουν πολλούς άλυτους λογαριασμούς και μια αντιπαράθεση θα φέρει με απρόσμενα αποτελέσματα.

Μπορεί η Βιολέτα να υπήρξε το θύμα της πλεκτάνης του Κωνσταντή, όμως το χωριό συνεχίζει να της γυρνάει την πλάτη θέτοντας σε… καραντίνα εκείνη και το καφενείο της. Ωστόσο, ένα ένα… απρόσμενο θαύμα στην εξέλιξη της σειράς «Άγριες Μέλισσες» βάζει τα πράγματα στη θέση τους.


Παράλληλα, μπορεί ο Κυπραίος να φάνηκε ειλικρινής απέναντι στην Ελένη, αναφορικά με τις δοσοληψίες του με τον Δούκα, ωστόσο δεν χάνει ευκαιρία να αναθερμαίνει τη σχέση του με τη Μυρσίνη. Την ίδια ώρα, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται.

Ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο στις «Άγριες Μέλισσες»


Ο χρόνος τρέχει στο Διαφάνι και ένα μήνα μετά οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου που πλησιάζει, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς στις «Άγριες Μέλισσες». Παράλληλα, ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο.

Όμως, εκείνο που θα αναστατώσει τους χαρακτήρες της σειράς «Άγριες Μέλισσες», είναι κρυμμένο στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. Ο Νικηφόρος και η Δρόσω μένουν μόνοι τους στο σπίτι των τριών αδερφών και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

πηγη: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr