Άγριες Μέλισσες: Οι ηθοποιοί που είχε γίνει πρόταση για το αρχικό καστ και οι λόγοι που είπαν όχι

 Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες της τηλεοπτικής χρονιάς.

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έχει κερδίσει το κοινό αφού κάθε μέρα σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Ένα από τα κύρια θέματα που θίγουν οι χρήστες του twitter είναι το γεγονός ότι συμμετέχουν αρκετοί θεατρικοί ηθοποιοί.

Όπως αποκάλυψε η πρωινή εκπομπή του Star στα σχέδια των ανθρώπων του καναλιού ήταν να μπουν τηλεοπτικοί ηθοποιοί και γι΄ αυτό έγινε και πολλές προτάσεις. Αρχικά για τον ρόλο του δασκάλου που ερμηνεύει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είχε προταθεί ο Αλέξης Γεωργούλης ήδη από τον Ιανουάριο του 2019. Μεσολάβησαν ωστόσο οι ευρωεκλογές που τον έκαναν να αρνηθεί.

Η Κατερίνα Λέχου είχε αποκαλύψει στον ΑΝΤ1 ότι είχε πρόταση για το σίριαλ ωστόσο αρνήθηκε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star στην μελαχρινή ηθοποιό είχε προταθεί ο ρόλος της Μυρσίνης Σεβαστού που ερμηνεύει η Κατερίνα Διδασκάλου. Για τον ρόλο του συζύγου της, Δούκα Σεβαστού είχε γίνει πρόταση στον Πασχάλη Τσαρούχα.

Για τον ρόλο του Θωμά Κυπραίου είχε γίνει πρόταση στον Χρήστο Λούλη, γεγονός που είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο ηθοποιός. Τελικά ο Γιάννης Στάνκογλου πήρε τον ρόλο.

Όσον αφορά τις αδερφές Σταμίρη στη σειρά, για τον ρόλο της Ελένης που κάνει θραύση και που ερμηνεύει η Μαρία Κίτσου, είχε γίνει πρόταση στην Μαρίνα Καλογήρου. Όπως αποκάλυψε το Star στην ηθοποιό είχε γίνει πρόταση και για το «Έρωτας Μετά» αλλά αρνήθηκε. Για τον ρόλο της Ασημίνας Σταμίρη που υποδύεται η Έλλη Τρίγκου είχε γίνει πρόταση στην Λένα Δροσάκη.

Τέλος, σημειώνεται ότι στο αρχικό καστ ηθοποιών ήταν και ο Γιάννης Φέρτης. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε κάνει και γυρίσματα αλλά οι υποχρεώσεις του στο θέατρο τον ανάγκασαν να αποχωρήσει. Τον ρόλο του Νέστωρα πήρε ο Παύλος Ορκόπουλος.

Πηγή: dailymedia.gr