Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα του Κοινοτάρχη έδωσε νέο spoiler - Τι θα συμβεί μετά τη γέννα
Www.true.gr

Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα του Κοινοτάρχη έδωσε νέο spoiler – Τι θα συμβεί μετά τη γέννα

Η Δανάη Λουκάκη υποδύεται την γυναίκα του Κοινοτάρχη, την Παγώνα Τόλια στις Άγριες Μέλισσες και καλεσμένη στο Πρωινό μίλησε για την εξέλιξη του ρόλου της και έδωσε νέο spoiler!

H τηλεοπτική Παγώνα αποκάλυψε πως σύντομα θα δούμε ανατροπές στις Άγριες Μέλίσσες!

Συγκεκριμένα η Δανάη Λουκάκη είπε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ πολύ τον ρόλο μου. Για να μπορέσω να το υποστηρίξω θα πρέπει να βρω τα ανθρώπινα σημεία. Κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνο κακός και για να είναι κακός, κάτι συμβαίνει. Μέχρι τώρα, σε αυτό το θαυμάσιο σενάριο, έχει φανεί μόνο η μία πλευρά.»

Και τόνισε: «Νομίζω ότι ο σύζυγός μου, ο Τόλιας, με αγαπάει. Θα υπάρξουν ανατροπές. Ο ρόλος θα μας απασχολήσει πάρα πολύ μετά τη γέννα. Θέλω τις γυναίκες στο πλευρό μου. Αυτές τις μέρες κάνω τις σκηνές της γέννας και τις δύσκολες σκηνές που έρχονται μετά. Δηλαδή, αύριο και μεθαύριο είναι ζόρικα τα πράγματα στο γύρισμα».

Τι αποκάλυψε όμως στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και μείναμε έκπληκτοι;
Τι ξεστόμισε όμως η Φαίη Σκορδά και μας άφησε έκπληκτους για τη συνέχεια της σειράς;

 

 

 

Η Δανάη Λουκάκη είπε: Κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνο κακός και για να είναι κακός, κάτι συμβαίνει. Μέχρι τώρα, σε αυτό το θαυμάσιο σενάριο, έχει φανεί μόνο η μία πλευρά.


Νομίζω ότι ο σύζυγός μου, ο Τόλιας, με αγαπάει. Θα υπάρξουν ανατροπές, υπογράμμισε στο Πρωινό η ηθοποιός για την εξέλιξη του ρόλου της.

Ο ρόλος θα μας απασχολήσει πάρα πολύ μετά τη γέννα, είπε!

Θέλω τις γυναίκες στο πλευρό μου. Αυτές τις μέρες κάνω τις σκηνές της γέννας και τις δύσκολες σκηνές που έρχονται μετά. Δηλαδή, αύριο και μεθαύριο είναι ζόρικα τα πράγματα στο γύρισμα, δήλωσε στο Πρωινό!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr