Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Γιάννη Κουκουράκη. Όλα όσα είπε ο "Κωνσταντής" για την σειρά..
Www.true.gr

Άγριες Μέλισσες: Η εξομολόγηση του Γιάννη Κουκουράκη. Όλα όσα είπε ο «Κωνσταντής» για την σειρά..

«Όταν με κούρεψαν και με ξύρισαν για τον ρόλο δεν φορούσα τους φακούς για να μη δω την αλλαγή».
Στη Φωλιά των Κου Κου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο κακός Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή του για χάρη του ρόλου, για την πρόταση που είχε αρνηθεί στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως θα είναι για πάντα ένας χίπης.

«Έχουν αμφισβητήσει σε δοκιμαστικό το ταλέντο μου λόγω της εμφάνισής μου. Αυτό που γίνεται στις “Άγριες Μέλισσες” είναι πως κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή αμιγώς κακός. Όταν με κούρεψαν και με ξύρισαν για τον ρόλο δεν φορούσα τους φακούς για να μη δω την αλλαγή.

Άλλοι μου έλεγαν ότι η αλλαγή είναι ωραία, άλλοι μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι;”. Οι ηθοποιοί είναι το έμψυχο υλικό με το οποίο παίρνει ζωή, χρώμα και οστά μια ιστορία. Ο παραγωγός θέλει να φέρει εισπράξεις, οπότε θα χρησιμοποιήσει τον οποιονδήποτε.


Όταν ήμουν 25 πήγα σε οντισιόν με αμάνικο, βερμούδα, παντόφλα και με κοίταξαν με μισό μάτι. Με πήραν για το ρόλο και είπα “ευχαριστώ, δεν θέλω”. Στην ψυχή θα είμαι πάντα χίπης με μακριά μαλλιά, παντόφλα και άμμο στα πόδια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένα πάρα πολύ γλυκό παιδί. Δεν είναι ο σκηνοθέτης με τον βούρδουλα. Δεν έχω ζήσει ερωτική απιστία. Τώρα, αν μου τα έχουν φορέσει, δεν το ξέρω. Κακό δικό τους», είπε ο Γιάννης Κουκουράκης.

Πηγή : zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr