Άγριες Μέλισσες: Έξαλλη η Μυρσίνη, σε δίλημμα η Ελένη με αυτό που έγινε
Www.true.gr

Άγριες Μέλισσες: Έξαλλη η Μυρσίνη, σε δίλημμα η Ελένη με αυτό που έγινε

Δείτε τι θα συμβεί στο αποψινό 43ο επεισόδιο της σειράς

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο ιατροδικαστής που επισκέπτεται τον Προύσαλη ζητά την εκταφή του Γιάννου και η είδηση ταράζει το Διαφάνι! Η Θεοδοσία αναλαμβάνει δράση να κερδίσει το Λάμπρο ενώ η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη όταν ακούει από το Νικηφόρο ότι ο Κυπραίος είναι πολύ ερωτευμένος με την Ελένη!

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης. Η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά. Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου.
Η Ασημίνα περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ τους. Ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στα αυτιά της Μυρσίνης. Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα καταφέρει αυτήν τη φορά ο έρωτάς τους να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια;ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 (ΤΡΙΤΗ, 10/12/2019) - TRAILER [FULL HD]

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr