Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το δραματικό τέλος – Οι Ραγδαίες εξελίξεις που αλλάζουν το Διαφάνι

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν στις οθόνες μας τη Δευτέρα του Πάσχα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα του Πάσχα – Επεισόδιο 132: Ο Μελέτης με τη βοήθεια του Μεγαρίτη ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ποια θα είναι η αντίδρασή του; Θα αναμετρηθεί με τον Δούκα; Ο Μιλτιάδης αναγκάζεται να υποχωρήσει στις απειλές του Λάμπρου και να πάρει πάλι τα φάρμακά του. Είναι, όμως, αποφασισμένος να προχωρήσει το σχέδιό του για ν’ απελευθερωθεί ο Συνεταιρισμός από τον Δούκα. Η Ασημίνα αρνείται να πάει στη Λάρισα με τον Σέργιο και ο Νικηφόρος αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια. Η Ελένη φοβάται πως δε θα καταφέρει ν’ αποκτήσει παιδί, αλλά διστάζει να το μοιραστεί με τον Λάμπρο.

Ο Λάμπρος με τον Κωνσταντή βρίσκουν κοινό έδαφος τον Συνεταιρισμό και προσπαθούν να συνετίσουν τον Νικηφόρο.

Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να πάρει τον Σέργιο και να μείνουν στη Λάρισα. Πώς θα αντιδράσουν η Ασημίνα και η Δρόσω; Θα αποχωριστούν τον γιο τους γι’ άλλη μια φορά; Η Σοφούλα γνωρίζει μια μοναχή κι αρχίζει να της ανοίγεται, ενώ το γράμμα του Άγγελου φαίνεται να την επηρεάζει.

Ο Αλέξης ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη και οι υποψίες του τον οδηγούν στον γυναικολόγο. Θα μάθει την αλήθεια για το παιδί;

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 4 Μαΐου – Επεισόδιο 133: Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει, μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα, όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα.

Στο μοδιστράδικο, οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας, ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας. O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα, όμως, το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε.

Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό;

Μια άγρια συμπλοκή, στη μέση του χωριού, θα φέρει καινούρια αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 5 Μαΐου – Επεισόδιο 134: Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους.

Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο. Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει.

Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του.

Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 6 Μαΐου – Επεισόδιο 135: Ο Μιλτιάδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας, μαινόμενος, αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου;

Τα μέλη του Συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Τι σχεδιάζει ο Μελέτης για να τον βγάλει απ’ τη μέση; Η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στη μοναχή για όσα της συνέβησαν.

Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στους γονείς της;

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ανέτ στην αντεπίθεση! Έτσι θα εκβιάσει τον Δούκα

Ένας νέος κύκλος εκδίκησης έχει ήδη ξεκινήσει αμάμεσα στον Μιλτιάδη και στον Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες. Ωστόσο, η Ανέτ βλέποντας πως ο τελευταίος συνεχίζει τις ύπουλες κινήσεις του, αποφασίζει να βάλει φρένα στα σχέδια του και τον εκβιάζει πως θα ομολογήσει ότι εκείνος σκότωσε τον Θέμελη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο MyTv και στο δημοσίευμα της Σοφίας Τσίρκα, η απόφαση του Μιλτιάδη να σταματήσει την φαρμακευτική του αγωγή οδηγεί σε ολέθρια αποτελέσματα για όλους. Η εμμονή του να εκδικηθεί τον Δούκα θα του φέρει μεγάλα προβλήματα, καθώς ο αδερφός του είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί από εκείνον με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με τον Μιλτιάδη και σχεδιάζει να τον φέρει στα όρια του. Τον προκαλεί λεκτικά και οι δυο τους συγκρούονται ακόμη μια φορά. Ο Μιλτιάδης δείχνει πια να έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο των κινήσεων του και κανείς δεν μπορεί να τον ηρεμήσει…

Ο Δούκας με τον Μελέτη συνεχίζουν το σχέδιο τους και καταγγέλουν τον Μιλτιάδη. Η είδηση σκάει σαν βόμβα στο χωριό. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και στον Δούκα όλο και μεγαλώνει, καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Για πρώτη φορά, ο Κωνσταντής αποστασιοποιείται τόσο από τον πατέρα του όσο και από τον ξάδερφό του.

Η Ανέτ βρίσκεται ακόμη μια φορά ανάμεσα στα αδέρφια της και ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Μιλτιάδη. Ξέρει ότι ο Δούκας είναι αδίστακτος και ικανός να κάνει τα πάντα προκειμένου να δει τον αδερφό τους να καταστρέφεται. Έτσι αποφασίζει να βγάλει και εκείνη τα “όπλα” της και να περάσει στην αντεπίθεση. Εκβιάζει τον Δούκα ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη στην αστυνομία. Εκείνος πιστεύει πως δεν εννοεί όσα λέει, όμως η γυναίκα του ζητάει συγκεκριμένο αντάλλαγμα για να μην κάνει πράξη τις απειλές της. Ο Δούκας είναι σε αδιέξοδο, αλλά σκέφτεται τρόπους να ξεγλιστρήσει και αυτή τη φορά, καθώς καταλαβαίνει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της.

Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, οι τύψεις και οι ενοχές πιέζουν την Ανέτ, καθώς τα μυστικά βαραίνουν μέσα της όλο και περισσότερο. Δεν μπορεί να διαχειριστεί όλα όσα συμβαίνουν, αλλά και το γεγονός πώς έχει καλύψει ένα τόσο μεγάλο έγκλημα όπως είναι ο φόνος ενός ανθρώπου.