Άγριες Μέλισσες: Το δυνατό spoiler που έδωσε η Δρόσω και δεν το περίμενε κανείς…

H Δανάη Μιχαλάκη η οποία υποδύεται τη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε δυνατό spoiler για την εξέλιξη του ρόλου της!

Η Δανάη αρχικά ανέφερε ότι πλέον ακούει καλά λόγια από τον κόσμο που τη συναντά, ενώ την περίοδο που είχε έρθει κοντά με τον Νικηφόρο δεν συνέβαινε το ίδιο: «Πλέον, ακούω καλά λόγια από τον κόσμο γιατί, στην αρχή, όταν έκανε την κουτσουκέλα η Δρόσω, άκουγα άλλα. Ταυτίζεται πολύ ο κόσμος».

Και υπογράμμισε: «Στην κανονική ζωή έχω νιώσει ότι με κρίνουν, αλλά δε με έχει απασχολήσει γιατί οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ότι δεν ισχύει».

Όσο για τον ρόλο της, η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε: ταυτίζομαι με το ρόλο της Δρόσως, ωστόσο μου αρέσει πολύ, γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό και πολύ κόντρα με μένα. Μου άρεσε και η κατάληξη γιατί δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Εξαιτίας και του χαρακτήρα της, ξέπεσε και θεωρώ ότι θα ξεπέσει ακόμη παραπάνω. Αλλά δεν το κάνει συνειδητά…

Η Τρούμπα δεν είναι το μέρος που ανήκει, αλλά εκεί μέσα δεν την κρίνει κανένας, σε αντίθεση με το τι γίνεται έξω από το μαγαζί όπου θα την έκριναν όλοι.Η Δρόσω ερωτεύεται και αγαπάει τον Τάκη, υπάρχει αυτό το κάτι που τους δένει. Όταν είναι στο σπίτι τους και είναι μαζί, είναι τέλεια. Όταν πάνε στην Τρούμπα είναι κάποιοι άλλοι. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τον αγαπάει, δεν το έχω βρει, αλλά υπάρχει κάτι που τους ενώνει.

Τη Δρόσω θα τη χαρακτήριζα τραγική… Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει φτιάξει η ζωή της, δεν έχει υπάρξει κάποια χαρούμενη στιγμή, δεν έχει φτιάξει η ζωη της, σαν να είναι η μοίρα της αυτή. Δεν είναι αγαθιάρα, τη θεωρώ άτυχη. Έφυγε απ’ το Διαφάνι, πήγε στην Αθήνα να φτιάξει τη ζωή της και πάλι της τυχαίνει αυτό. Στα 19, όταν πήγε στην Αθήνα και γνώρισε τον Τάκη, είπε «αυτό;» Αυτό… Δηλαδή κάπως βολεύτηκε. Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξει τη ζωή της, με τον Τάκη ή τον οποιονδήποτε».

Η «Δρόσω» έδωσε δυνατό spoiler και αυτή την εξέλιξη ουδείς την περιμένει

Τι θα συμβεί στη Δρόσω;

Η Δρόσω ερωτεύεται και αγαπάει τον Τάκη, υπάρχει αυτό το κάτι που τους δένει. Όταν είναι στο σπίτι τους και είναι μαζί, είναι τέλεια. Όταν πάνε στην Τρούμπα είναι κάποιοι άλλοι.

Εξαιτίας και του χαρακτήρα της, ξέπεσε και θεωρώ ότι θα ξεπέσει ακόμη παραπάνω. Αλλά δεν το κάνει συνειδητά…