Άγριες Μέλισσες δραματικές εξελίξεις: Η Ασημίνα ανακαλύπτει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί

Η Ασημίνα ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να κάνει παιδί, η Δρόσω παθαίνει κατάθλιψη, ενώ η Ελένη μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Η εγκυμοσύνη της Δρόσως είναι πια γνωστή σε όλους και η Ελένη πιστεύοντας πως ο Παύλος είναι ο πατέρας κάνει τα πάντα για να τον βρει. Ο κλοιός, όμως, στενεύει γύρω από το ψέμα της Δρόσως, μιας και ο νεαρός αποκαλύπτει στην Ελένη πως δεν είναι αυτός ο πατέρας. Εκείνη, τότε, ξαφνιάζεται και είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να τους ακολουθήσει με τον Νικηφόρο στο Παρίσι και να μεγαλώσει εκεί το παιδί της αν και ο σύζυγος της έχει αντιρρήσεις και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποφύγει. Λίγες μέρες αργότερα, όμως, όλα ανατρέπονται. Η Ασημίνα αρρωσταίνει βαριά.

Κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει και η ζωή της κινδυνεύει. Ετσι, ο Νικηφόρος τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί, το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται απέναντι σε μια δυσάρεστη αλήθεια. Ο γιατρός ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στην Πηνελόπη ότι οι πιθανότητες να μείνει η Ασημίνα έγκυος είναι ελάχιστες.

Η τελευταία καταρρακώνεται στο άκουσμα της είδησης αλλά εκλιπαρεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη να αποκρύψουν την αλήθεια για την κατάσταση της. Από την άλλη, η Ελένη υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος ίσως είναι ο πατέρας του παιδιού της Δρόσως και το εξακριβώνει.

Η μεγάλη αδελφή Σταμίρη είναι σοκαρισμένη αλλά απο-φασισμένη να μην αφήσει τίποτα να διαλύσει τη σχέση των αδελφών της. Έτσι, η Ελένη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της

Παράλληλα, η Ασημίνα αποκαλύπτει στην Ανέτ το πρόβλημα της υγείας της κι εκείνη προσπαθεί να της δώσει κουράγιο. Την επόμενη μέρα, η ψυχολογία της Δρόσως είναι σε άθλια κατάσταση. Η μικρή αδελφή Σταμίρη δεν αντέχει το βάρος της εγκυμοσύνης και της προδοσίας στην Ασημίνα και πέφτει σε κατάθλιψη, κάνοντας μάλιστα μία κίνηση που δημιουργεί φόβο στις αδελφές της.

Τι θα κάνει η Ελένη και ποια απόφαση θα πάει ο Νικηφόρος; Θα μάθει η Δρόσω τον ρόλο του Μιλτιάδη;

Η Ελένη τα χάνει με την κίνηση της Δρόσως, όπως και η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, όταν βλέπουν αυτό που έχει κά­νει στον εαυτό της.

Τότε, η Ελένη, ζητάει από τον Νικηφό­ρο να μιλήσουν και κάνει ένα ξεκαθάρισμα μαζί του, ζητώ­ντας του να φύγει με την Ασημίνα στο Παρίσι και να ξεγρά­ψει το παιδί του

Αντίθετα, η Ασημίνα, αναστατωμένη με τη συμπεριφορά της Δρόσως, που δείχνει να βουλιάζει στη θλίψη της, του ζητάει να παραμείνουν στο Διαφάνι, για να βρίσκεται κοντά της.

Ποιον από τους δύο δρόμους θ’ ακο­λουθήσει ο Νικηφόρος;

Εν τω μεταξύ, η Ελένη αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Δρόσω το ένοχο μυστικό της οικογένειάς τους, ενώ ο Μιλτιάδης δέχεται στο σπίτι του μία ανα­πάντεχη επίσκεψη.