Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη θα τα ανατρέψει όλα, Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές
Www.true.gr

Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Λουκάκη θα τα ανατρέψει όλα, Έρχονται πολύ δύσκολες σκηνές

«Θα υπάρξουν ανατροπές. Ο ρόλος θα μας απασχολήσει πάρα πολύ μετά τη γέννα».
Η Δανάη Λουκάκη είναι φέτος η “Παγώνα Τόλια” στις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός παίζει έναν ρόλο που μέχρι στιγμής είναι αντιπαθής στο τηλεοπτικό κοινό. Καλεσμένη στο Πρωινό, όμως, η Δανάη Λουκάκη αποκάλυψε πως σύντομα θα δούμε πολύ μεγάλες ανατροπές στην εξέλιξη της ιστορίας και η Παγώνα Τόλια θα φανερώσει την άλλη της πλευρά. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως οι σκηνές που θα γυρίσουν το επόμενο διάστημα στις Άγριες Μέλισσες, είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

“Αγαπώ πολύ τον ρόλο μου. Για να μπορέσω να το υποστηρίξω θα πρέπει να βρω τα ανθρώπινα σημεία. Κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνο κακός και για να είναι κακός, κάτι συμβαίνει. Μέχρι τώρα, σε αυτό το θαυμάσιο σενάριο, έχει φανεί μόνο η μία πλευρά.

Νομίζω ότι ο σύζυγός μου, ο Τόλιας, με αγαπάει. Θα υπάρξουν ανατροπές. Ο ρόλος θα μας απασχολήσει πάρα πολύ μετά τη γέννα. Θέλω τις γυναίκες στο πλευρό μου. Αυτές τις μέρες κάνω τις σκηνές της γέννας και τις δύσκολες σκηνές που έρχονται μετά. Δηλαδή, αύριο και μεθαύριο είναι ζόρικα τα πράγματα στο γύρισμα”, είπε η Δανάη Λουκάκη.


“Νομίζω θα είμαστε δίπλα σου σε αυτό”, πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά, η οποία έδειξε να γνωρίζει τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί.

Πηγή :zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr