«Αγριες μέλισσες» ΑΝΤ1 : H υπερπαραγωγή εποχής των 6 εκατ. ευρώ και τα πρώτα πλάνα

Και ξαφνικά μία δραματική σειρά αξιώσεων με σπουδαίους πρωταγωνιστές, ολοκληρώνει τα γυρίσματά της και θα προβληθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος. Ένας βιασμός. Ένας φόνος. Ένα μεγάλο μυστικό.
Είναι οι «Αγριες μέλισσες» η νέα τηλεοπτική σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Γιάννης Στάνκογλου

Το σενάριο και οι συντελεστές έπεισαν τον σπουδαίο Γιάννη Φέρτη να επιστρέψει στην τηλεόραση. Την υπέροχη Κάτια Δανδουλάκη, που φέτος έκανε την έκπληξη και την είδαμε και σε τραγωδία στην Επίδαυρο αλλά και τον ταλαντούχο Γιάννη Στάνκογλου, που μετά και την αναμέτρησή του με τον Γιούγκερμαν, έχει κερδίσει πόντους.

Η σειρά του ΑΝΤ1 των 6 εκατ. ευρώ
Η σειρά του ΑΝΤ1 είναι εποχής με πλούσια σκηνικά και κοστούμια και η παραγωγή της έφτασε τα 6 εκατ. ευρω.

Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Διδασκάλου

Τρεις αδελφες και ένα μυστικό
Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου.

Μαρία Κίτσου, Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, Σέργιο, με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους. Τη νύχτα του γάμου της, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα.
Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους.

Μαρία Κίτσου, Ελλη Τρίγγου

Οι τρεις αδελφές ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος όμως θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα

Οι τρεις αδελφές πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση. Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;

Γιάννης Στάνκογλου

Συντελεστές:

Tο σενάριο υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη.
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Σουξές.
Στο ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη ο Γιάννης Φέρτης
Στο ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη
Guest Star ο Ανδρέας Κωνσταντίνου

Γιάννης Φέρτης, Μαρία Κίτσου

Συμμετέχουν: Αλίκη Αλεξανδράκη, Γιώργος Μακρής, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Γιάννης Κουκουράκης, Χρήστος Πλαΐνης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μαρία Πετεβή, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δανάη Λουκάκη, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Ελένη Καρακάση, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Δειτε το τρέιλερ της σειράς:

Πηγή : iefimerida.gr