Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο "χαμένος" γιος της Ανέτ - Ο Δούκας εξαφανίζει τον Μελέτη με αυτό που μαθαίνει
Www.true.gr

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο «χαμένος» γιος της Ανέτ – Ο Δούκας εξαφανίζει τον Μελέτη με αυτό που μαθαίνει

Η οργή του Δούκα ξεχειλίζει και ο Μελέτης που είναι γιος της Ανέτ εξαφανίζεται…

Η σεναριογράφος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχει μεγάλη φαντασία και αυτό φαίνεται γιατί για τον κάθε πρωταγωνιστεί έχει γράψει μια ξεχωριστή δραματική ιστορία. Η Μελίνα Τσαμπάνη που υπογράφει το σενάριο ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τον «Μελέτη» που με υποκριτική μαεστρία υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο κακός της σειράς που έχει λερώσει με αίμα τα χέρια για λογαριασμό του Δούκα περνάει πολύ δύσκολα. Σε συναισθηματικό επίπεδο και αν βγουν αληθινά στα spoilers ότι δηλαδή είναι γιος της Ανέτ τα πράγματα μπερδεύονται καθώς είναι ανιψιός του Δούκα αλλά και πρώτος ξάδερφος της Πηνελόπης την οποία έχει ερωτευτεί. Τι γίνεται όμως όταν ο Δούκας καταλαβαίνει ότι παίζεται ειδύλλιο ανάμεσα στον ανιψιό του και την κόρη του;

Σύμφωνα με όσα γράφει το tv o’ clock η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα. Ο ταξίαρχος υπόσχεται να την βοηθήσει και αρχίζει αμέσως τις έρευνες. Έτσι, λίγο αργότερα, η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της.


Την ίδια στιγμή ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί.


Από την άλλη, ο Δούκας αντιλαμβάνεται το έντονο ενδιαφέρον του Μελέτη προς την κόρη του και υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη. Μάλιστα, όταν ο Δούκας μαθαίνει πως ο γαμπρός του και ο Μελέτης καβγάδισαν, προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν και οι αποκαλύψεις τον συγκλονίζουν.

Ο Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη και επιβεβαιώνονται οι υποψίες του. Ο Δούκας αποφασίζει να μην αφήσει ατιμώρητο τον Μελέτη και τον εκδικείται με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Λίγες ώρες μετά, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη αναστατώνονται καθώς αντιλαμβάνονται πως ο Μελέτης έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής σε κανέναν.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr