Άγρια Κόντρα Χωρίς Τελος… Το Πανηγυράκι Συνεχίζεται. Ο Αϊβάζης «Ξεσκίζει» ξανά τον Τσουρό

Φαίνεται πως συνεχίζεται το πανηγυράκι μεταξύ του Γιάννη Αιβάζη και του Κώστα Τσουρού. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του σε εβδομαδιαίο περιοδικό έριξε τα βέλη του στον πανελίστα για τις απόψεις που εξέφρασε κατά διαστήματα για τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις της γυναίκας του, Μαρίας Κορινθίου.

Κατά την διάρκεια του σχολιασμού του θέματος στο «Πρωινό» ο νεανίας της τηλεόρασης Τσουρός άδραξε την ευκαιρία λέγοντας «Δεν με κρίνει και ο Αλέξης Μινωτής».


Το άκουσε λοιπόν ο Γιάννης που δεν μασάει τα λόγια του και επανήλθε γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram: «Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα λίγο στην θέση τους ! Για αρχή μου κάνει μεγάλη έκπληξη που ο κ.Τσουρος γνωρίζει τον μεγάλο μας Αλέξη Μινωτή !! Μπράβο του !! Δεν θα σταθώ εδώ !! Θα σταθώ όμως στο γεγονός ότι είναι κρίμα ένα ευγενικό και κατά πολλούς ένας εξελίξιμος νέος άνθρωπος της τηλεόρασης ( εγω τον έμαθα πέρσι ) να έχει ξεχάσει τους βασικούς κανόνες της δεοντολογίας και του τακτ που μπορεί να διακρίνει έναν άνθρωπο για χάρη της τηλεόρασης !! Όταν προσβάλεις δημόσια μια γυναίκα , μια μητέρα , έναν συνάδελφο σου , ένα δημόσιο πρόσωπο η τέλος πάντων κάποιο πρόσωπο της δημόσιας ζωής η όχι χρησιμοποιώντας τα λίγα τηλεοπτικά λεπτά που έχεις στη διάθεση σου συμμετέχοντας σε ένα πάνελ , χωρις να σέβεσαι τα πολλά περισσότερα χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος είτε σαν ηλικια είτε στον χώρο τον οποίο εργάζεται αυτό αυτοματως σε κάνει αναιδή και κίτρινο !! Επιτρέψτε μου σαν μεγαλύτερο (40 χρόνων ) και σαν παλαιότερο στον χώρο της τηλεόρασης (16 χρόνια ) να σας δώσω μια μικρή συμβουλή: Ο σεβασμός και η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο όπλο που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στην ζωη του ,οπως έχει πει άλλωστε και ο Αλέξης Μινωτής !! Την επόμενη φορά που θα πάτε σε κάποιο θεατρο και θα θέλετε να συγχαρείτε κάποιον που έχετε εκθέσει, προσβάλλει, κρίνει κάκιστα χωρίς να έχετε καν την πείρα η το δικαίωμα καλύτερα να το κάνετε εκτός κάμερας , είναι λίγο ξεπερασμένο να αναζητάτε την δημοσιότητα με αυτόν τον τρόπο !!! Σας ευχάριστω πολύ ,ταπεινά ….Γιαννης !!».

Πηγή blogs.gossip-tv.gr/nassos