Άγρια Επίθεση στο Power of Love: Έφυγε Έξαλλος ο Νίκος…
Www.true.gr

Άγρια Επίθεση στο Power of Love: Έφυγε Έξαλλος ο Νίκος…

Η Στέλλα Μιζεράκη κάλεσε όλους τους παίκτες για να εξηγήσει τα παράπονα της για την Άννα. Άσχημο το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες…
Η Στέλλα θέλησε να λύσει το πρόβλημα που έχει με την Άννα μπροστά σε όλους τους παίκτες και τον δύο σπιτιών, κατηγορώντας την Άννα για διπροσωπία. Η Στέλλα ανέφερε ότι πρόδωσε κάποια πράγματα που της εμπιστεύτηκε, ενώ και ο Σωκράτης αποκάλυψε πως η Άννα μετέφερε κάποια πράγματα που της εκμυστηρεύτηκε με λανθασμένο τρόπο.

«Με την Άννα δεν τα βρήκαμε και ήθελα αν το λύσω μπροστά σε όλους. Μου έστειλε μια γνωστή μου ότι έχει δηλώσει συμμετοχή και μπορεί να έρθει στο παιχνίδι. Εγώ το είχα πει αυτό στην Άννα και γύρισε και το είπε. Επίσης βγήκαν στη δημοσιότητα στα sites και στα περιοδικά στα κανάλια πράγματα μέσα από το σπίτι. Όταν σου λέω κάποια πράγματα και πας και τα λες αυτό είναι προδοσία και διπροσωπία», ανέφερε μεταξύ άλλων η Στέλλα, ενώ στην συνέχεια ανέφερε και παρασκήνιο από την ψηφοφορία.

Ο Νίκος δεν άντεξε τους τόνους στην κουβέντα που ανέβαιναν διαρκώς και έφυγε για να επιστρέψει στο σπίτι των αγοριών.Δείτε την ένταση που δημιουργήθηκε:

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr